Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Приключение за двама из Малайзия

3 септември, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
На меден месец из Малайзия

Югоизточна Азия стана изключително популярна сред българските пътешественици. Тайланд и Бали отдавна не са екзотични и недостъпни, а списъкът с често посещавани дестинации в тази част на света трайно се разшири и с Виетнам, Камбоджа и дори Лаос и Мианмар.

Една държава, която остава встрани от потока туристи – български и като цяло европейски, е Малайзия. Това щеше да е така и за нас, ако не се бяхме запознали тази зима в Прага с Раян и Аделин – млада малайзийска двойка, която обикаляше из Европа. Разказите им за етнически пъстрата, мултикултурна, дружелюбна и гостоприемна Малайзия запалиха у нас силен интерес и затова решихме да отидем именно там за медения ни месец.

Не си представяйте обаче меден месец, в който само сме лежали на плажа. В рамките на 16 дни посетихме 6 дестинации и пропътувахме 2500 километра, изминати с автобус, самолет и лодка, така че сме пълни с впечатления и разкази. Ще се радваме да ги споделим с родните любители на далечните пътувания, за да ви покажем, че има много причини да включите Малайзия в своя bucket list.

Ако едно от малкото неща, което знаете за Малайзия, е, че столицата е Куала Лумпур, заповядайте на презентацията ни. Ще ви запознаем с историята, културата, природата, кухнята и забележителностите на тази многоцветна страна. Ще ви споделим за маршрута си и ще ви дадем съвети и препоръки, които могат да ви бъдат полезни, ако решите и вие да се запознаете отблизо с Малайзия.

Бонус: ще споделим прекрасни впечатления и от Сингапур, където прекарахме едни недостатъчни 24 часа.

П.П. За пътешествията ни из България и по света можете да четете в блога “Живот в хамака”, http://lifeinahammock.eu/

Разказват: Крис и Пуф

Детайли

Дата:
3 септември, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.