Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Приключение за двама из Малайзия

3 септември, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
На меден месец из Малайзия

Югоизточна Азия стана изключително популярна сред българските пътешественици. Тайланд и Бали отдавна не са екзотични и недостъпни, а списъкът с често посещавани дестинации в тази част на света трайно се разшири и с Виетнам, Камбоджа и дори Лаос и Мианмар.

Една държава, която остава встрани от потока туристи – български и като цяло европейски, е Малайзия. Това щеше да е така и за нас, ако не се бяхме запознали тази зима в Прага с Раян и Аделин – млада малайзийска двойка, която обикаляше из Европа. Разказите им за етнически пъстрата, мултикултурна, дружелюбна и гостоприемна Малайзия запалиха у нас силен интерес и затова решихме да отидем именно там за медения ни месец.

Не си представяйте обаче меден месец, в който само сме лежали на плажа. В рамките на 16 дни посетихме 6 дестинации и пропътувахме 2500 километра, изминати с автобус, самолет и лодка, така че сме пълни с впечатления и разкази. Ще се радваме да ги споделим с родните любители на далечните пътувания, за да ви покажем, че има много причини да включите Малайзия в своя bucket list.

Ако едно от малкото неща, което знаете за Малайзия, е, че столицата е Куала Лумпур, заповядайте на презентацията ни. Ще ви запознаем с историята, културата, природата, кухнята и забележителностите на тази многоцветна страна. Ще ви споделим за маршрута си и ще ви дадем съвети и препоръки, които могат да ви бъдат полезни, ако решите и вие да се запознаете отблизо с Малайзия.

Бонус: ще споделим прекрасни впечатления и от Сингапур, където прекарахме едни недостатъчни 24 часа.

П.П. За пътешествията ни из България и по света можете да четете в блога “Живот в хамака”, http://lifeinahammock.eu/

Разказват: Крис и Пуф

Details

Date:
3 септември, 2018
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели