Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Съвременни изпитания в окупирана Палестина (част 2)

25 февруари, 2022 в 19:30 - 21:00

9лв.
Описание: Над 10 години след живото-променящо дълго пътуване в Палестина, Мартин се завръща с подновен хъс да събере интересни истории по някои специфични теми, които рядко се срещат в едно изречение с окупираните земи. Той събира ярки впечатления и уникални местни разкази, които разпалено иска да предаде на българската публика.
Как се кара пандемия, когато окупатор ти е страната, която поведе света по ваксинация? Какви са тенденциите в Ковид нагласите сред християни, мюсюлмани, бежанци, пресичащите граница, тези, които не могат, млади и стари?
Какво е да си вегетарианец в Палестина? Какви са практиките около месоядството и тенденциите за промяна?
Какво е да си гей мъж в консервативно общество, но под либерален окупатор? Как по-различно протича един флирт и кога и какво не е нужно да си премълчаваме? Какъв е спектърът на местните разбирания за „нормалност“?
Във втората вечер за Палестина ще отговорим на тези и още много въпроси от света на здравеопазването, вегетарианството и ЛГБТИ живота!

Представя: Мартин Кръстев

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв. Комплимент: чаша греяно вино и хапки. В партньорство с пекарна МаМалина на събитието ще се предлагат и неустоими прясно приготвени вкусотии от Близкия Изток!

Детайли

Дата:
25 февруари, 2022
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.