Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Съвременни изпитания в окупирана Палестина (част 2)

25 февруари, 2022 в 19:30 - 21:00

9.00лв.
Описание: Над 10 години след живото-променящо дълго пътуване в Палестина, Мартин се завръща с подновен хъс да събере интересни истории по някои специфични теми, които рядко се срещат в едно изречение с окупираните земи. Той събира ярки впечатления и уникални местни разкази, които разпалено иска да предаде на българската публика.
Как се кара пандемия, когато окупатор ти е страната, която поведе света по ваксинация? Какви са тенденциите в Ковид нагласите сред християни, мюсюлмани, бежанци, пресичащите граница, тези, които не могат, млади и стари?
Какво е да си вегетарианец в Палестина? Какви са практиките около месоядството и тенденциите за промяна?
Какво е да си гей мъж в консервативно общество, но под либерален окупатор? Как по-различно протича един флирт и кога и какво не е нужно да си премълчаваме? Какъв е спектърът на местните разбирания за “нормалност”?
Във втората вечер за Палестина ще отговорим на тези и още много въпроси от света на здравеопазването, вегетарианството и ЛГБТИ живота!

Представя: Мартин Кръстев

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв. Комплимент: чаша греяно вино и хапки. В партньорство с пекарна МаМалина на събитието ще се предлагат и неустоими прясно приготвени вкусотии от Близкия Изток!

Details

Date:
25 февруари, 2022
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
9.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели