Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Пътешествие из необятна Източна Монголия

18 март, 2020 в 19:00 - 21:00

Във връзка с обявеното извънредно положение и превенция на разпространението на Covid-19, събитието ще се проведе при празна зала. На всички желаещи ще бъде осигурена възможност да гледат онлай видео запис от срещата. За да получите достъп до записа харесайте страницата ни във фейсбук и се отбележете в събитието.

Линк към видео запис от събитието:

Елате да се впуснем заедно в пътешествие из необятна Източна Монголия. С разказа и снимките си, Петя В. Димитрова – автор на книгата „Да обичаш дивото. Монголия“, ще ни поведе на 3000-километрова обиколка из градове, манастири, лагери с юрти, на гърбовете на коне и камили. Ще газим из камъните и водата сред скалите на Каньона на лешоядите. Ще изкачим пустинните дюни на Гоби, високи колкото цели хълмове. Ще съзерцаваме залеза на хоризонта на езерото „Угий“ сред пустошта. Ще пригласяме на традиционното гърлено пеене и ще си поговорим за организацията на бъдещо пътешествие до Монголия от 4 до 16 юли 2020 г.

Предвидили сме и игра с награди, както и специален подарък за всеки, който реши да се остави обичта към дивото да го завладее.

Представят:
Петя Димитрова – @Да обичаш дивото
Веселин Дургов – @CampfireBG

Детайли

Дата:
18 март, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатори

Campfire BG
Loving the wild. Mongolia

Място за срещи на съмишленици и приятели