Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Нова Зеландия – 3 седмици с автомобил в земята на хобитите

5 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

„Цялата Нова Зеландия е един голям Хобитън!“ ни каза Джо – местен, който специално дойде да седне на нашата маса, когато забеляза, че сме туристи. Така той се опита да опише красотата на своята държава. И беше прав – живописни гледки, вулкани, планини, гейзери, фиорди, непознати култури – всичко това, а и много други, събрано в 2 от най-отдалечените острови на планетата.

Може би единственият начин да се посетят всички кътчета на Нова Зеландия е човек да разполага с неограничено време и неограничен бюджет. Но всеки успял да се докосне до разнообразието и приключенията, които тази далечна държава предлага, може да се счита за късметлия. Страна известна с националния си спорт ръгби, маорската култура, пейзажите си и…овцете!

Заповядайте, за да се опитаме да ви потопим в едно приключение и заедно да пропътуваме пътят от Окланд до Куинстаун по суша и вода! Ще посетим една от най-активните геотермични зони в
света, ще видим фиорди и затихнали вулкани, ще се разходим покрай глечери, а може да забележим дори и кашалоти!

Очакваме ви!

Представя: Петър Бозаджиев

Details

Date:
5 февруари, 2020
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели