Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Долината Хунза – Пакистан по Великден

27 май, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
След голямото си новогодишно пътуване с Транс-Сибирската железница и мартенското си участие като доброволец на Bali Spirit Festival, Оги Ковачев този път ще ни отведе във високите земи на долината Хунза в Пакистан.
Идеята за тази екзотично-притеснителна дестинация се ражда с цел Оги да пътува в различен от обичайния за него солов формат, а именно като избира доверена агенция, която планира едноседмично пътуване в Пакистанската държава и организацията се грижи за резервация на хотели, местен гид и транспорт.
Броени месеци остават до самото пътуване и Оги е изправен пред турбуленция заради служебни анагажименти. Все пак той успява да отпътува по план, а на път за летището Оги попада в такси, на което шофьорът е действащ пилот в Сингапурски Авиолинии. В кратък разговор шофьорът казва: В Пакистан те очакват много изненади…
Ако искате да научите какво е необходимо за да стигнете до това място, какви са спецификите и как да подходите при организацията на подобно приключение, заповядайте за да се докоснете до преживяването на Оги Ковачев.

Details

Date:
27 май, 2019
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели