Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Долината Хунза – Пакистан по Великден

27 май, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
След голямото си новогодишно пътуване с Транс-Сибирската железница и мартенското си участие като доброволец на Bali Spirit Festival, Оги Ковачев този път ще ни отведе във високите земи на долината Хунза в Пакистан.
Идеята за тази екзотично-притеснителна дестинация се ражда с цел Оги да пътува в различен от обичайния за него солов формат, а именно като избира доверена агенция, която планира едноседмично пътуване в Пакистанската държава и организацията се грижи за резервация на хотели, местен гид и транспорт.
Броени месеци остават до самото пътуване и Оги е изправен пред турбуленция заради служебни анагажименти. Все пак той успява да отпътува по план, а на път за летището Оги попада в такси, на което шофьорът е действащ пилот в Сингапурски Авиолинии. В кратък разговор шофьорът казва: В Пакистан те очакват много изненади…
Ако искате да научите какво е необходимо за да стигнете до това място, какви са спецификите и как да подходите при организацията на подобно приключение, заповядайте за да се докоснете до преживяването на Оги Ковачев.

Детайли

Дата:
27 май, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.