Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Пътешествие в Камчатка

27 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

Две пътешествия в две поредни години. Първото – Транс-Сибирската железница, второто – в Камчатка. Съвършено различни. Излитаме от Петропавловск в 16ч и кацаме в Москва в 15:55. Машината на времето работи с пълна сила. Девет часа разлика, девет часа продължителност на полета. Питам Марта може ли хайвер в ръчния багаж. Тя казва:
„Нямам опит с хайвер. Колко ли-около килограм и половина. Взели сме за България и четири риби, както казват руснаците, на всеки случай.“

Девет мечки! Три вулкана! Неопределено количество водка… Двама нови приятели-Виктор и Саша. Всичко, което не видяхме, а очаквахме да видим в Сибир, сега се връща с пълна сила! Дълбоката Русия… без асфалт, с мечки, пресичащи пътя…Страна, където природата е толкова красива, дива и сурова! И хората са същите – красиви, диви и сурови! Малко нещо темерутско има в тях. Без израз на лицето, без темперамент, те ни говорят с равен тон. Емоция никаква.

Да идеш на речна рибалка, да си наловиш и да си сготвиш рибата за вечеря, безценно и несравнимо
с нищо друго.

В руската баня се пиело ОБЕЗАТЕЛНО бира. И една бутилка водка – на всеки случай. Беше някъде към един на обяд. Пътуването е изтощително, нямаме време дори да си напишем списъка с птици. Толкова много емоции. Камчатка остава завинаги в сърцето.

Господи хорошо! Заповядайте да слушате лудите ни истории! Очакваме ви!

Представят: Мая и Борис Захариеви

Детайли

Дата:
27 ноември, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.