Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Видео-презентация: Пътувай с мен – Тайланд и Камбоджа

1 юни, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
тайланд и камбоджа пътувай с мен
В този специален ден, посветен на детето, бихме искали да ви представим един филм за пътуването ни в Азия – основно в Тайланд и два дни в Камбоджа. Всички събрани средства от прожекцията ще бъдат дарени за центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Христо Ботев“ в кв. Подуяне, гр. София.
Филмът представя различни места от Тайланд като пътешествието ни започна от север, премина през Банкок и Камбоджа, продължи по островите в южната част и завърши отново на север. Има различни кадри от всички градове в които бяхме, като някои от тях са Чанг Рай, Чанг Май, Банкок и Сием Рип. Островите са Ко Самуи, Ко Тао, Ко Панган, Ко Пи Пи, Ко Ланта, островът на Джеймс Бонд и Пукет.
Ще видите красивия подводен свят на Тайланд, в който се потопихме на няколко пъти по време на престоя ни в тази красива страна. Ще усетите местната обстановка, различните видове храни и разбира се невероятната природа.
Тайланд и Камбоджа са държави, в които всеки е усмихнат и готов да ти помогне.
Първоначално тръгнахме група от 3ма човека, после се присъединиха още 3ма и накрая станахме 8. Дори една от девойките беше 6ти месец бременна :) Приятели сме, които обичаме да пътуваме и бихме искали да споделим впечатленията ни от изживяните контрасти в тези 2 държави и по-конкретно Тайланд. Незабравима държава с чувството на свобода и организиран хаос, което ти дава.

Детайли

Дата:
1 юни, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.