Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Видео-презентация: Пътувай с мен – Тайланд и Камбоджа

1 юни, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
тайланд и камбоджа пътувай с мен
В този специален ден, посветен на детето, бихме искали да ви представим един филм за пътуването ни в Азия – основно в Тайланд и два дни в Камбоджа. Всички събрани средства от прожекцията ще бъдат дарени за центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Христо Ботев“ в кв. Подуяне, гр. София.
Филмът представя различни места от Тайланд като пътешествието ни започна от север, премина през Банкок и Камбоджа, продължи по островите в южната част и завърши отново на север. Има различни кадри от всички градове в които бяхме, като някои от тях са Чанг Рай, Чанг Май, Банкок и Сием Рип. Островите са Ко Самуи, Ко Тао, Ко Панган, Ко Пи Пи, Ко Ланта, островът на Джеймс Бонд и Пукет.
Ще видите красивия подводен свят на Тайланд, в който се потопихме на няколко пъти по време на престоя ни в тази красива страна. Ще усетите местната обстановка, различните видове храни и разбира се невероятната природа.
Тайланд и Камбоджа са държави, в които всеки е усмихнат и готов да ти помогне.
Първоначално тръгнахме група от 3ма човека, после се присъединиха още 3ма и накрая станахме 8. Дори една от девойките беше 6ти месец бременна :) Приятели сме, които обичаме да пътуваме и бихме искали да споделим впечатленията ни от изживяните контрасти в тези 2 държави и по-конкретно Тайланд. Незабравима държава с чувството на свобода и организиран хаос, което ти дава.

Детайли

Дата:
1 юни, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели