Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Приказки по ноти – театър и музика – Истории от куфара

25 януари, 2020 в 11:00 - 11:45

8.00лв. – 20.00лв.

Каним всички малки приятели на 25 януари, от 11ч. при нашите любезни домакини „Клуб на пътешественика“, ул.“Сердика“ 19 на театър и музика на „Приказки по ноти“.
„Приказки по ноти“ са адресирани към чувствата, въображението и развитието на емоционалната интелигентност. За децата е важно да възприемат мелодичността на езика, красивите думи, добрите постъпки. Докато растат, светът на приказките и музиката помага не само да осмислят вътрешните си преживявания, но и да приемат и опознаят външния свят.

„Истории от куфара“ е поредица от драматизации на приказки. Каква история от куфара ни очаква?
Снежна приказка – “Това се случи, когато зайчето го болеше лявото мустаче. То стоеше в къщи до прозореца и гледаше как навън падат ледени глухарчета. Те падаха толкова леко, че едва докосваха земята. И щом я докоснеха — земята ставаше бяла! И дърветата ставаха бели! И къщите ставаха бели …”

А след театъра ще се забавляваме с песни под съпровода на китара и укулеле.

Автори и водещи на „Приказки по ноти“ са Цвети и Миа от Студио „Театрална шапка“. Миа е детски учител, актьор и приложник. Цвети е артист – музикант /група Евентуално/, автор на песни, актьор, а в сферата на приложните дейности е известна като Цветоплети. И двете имат богат опит в работата с деца.

Продължителност: 45мин.
Препоръчителна възраст: над 2 години
Вход за дете с придружител: 20 лв.
Вход за второ дете / втори родител: 8лв

Details

Date:
25 януари, 2020
Time:
11:00 - 11:45
Cost:
8.00лв. – 20.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Студио “Театрална шапка”
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели