Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Приказки по ноти – театър и музика – Истории от куфара

25 януари, 2020 в 11:00 - 11:45

8лв. – 20лв.

Каним всички малки приятели на 25 януари, от 11ч. при нашите любезни домакини „Клуб на пътешественика“, ул.“Сердика“ 19 на театър и музика на „Приказки по ноти“.
„Приказки по ноти“ са адресирани към чувствата, въображението и развитието на емоционалната интелигентност. За децата е важно да възприемат мелодичността на езика, красивите думи, добрите постъпки. Докато растат, светът на приказките и музиката помага не само да осмислят вътрешните си преживявания, но и да приемат и опознаят външния свят.

„Истории от куфара“ е поредица от драматизации на приказки. Каква история от куфара ни очаква?
Снежна приказка – „Това се случи, когато зайчето го болеше лявото мустаче. То стоеше в къщи до прозореца и гледаше как навън падат ледени глухарчета. Те падаха толкова леко, че едва докосваха земята. И щом я докоснеха — земята ставаше бяла! И дърветата ставаха бели! И къщите ставаха бели …“

А след театъра ще се забавляваме с песни под съпровода на китара и укулеле.

Автори и водещи на „Приказки по ноти“ са Цвети и Миа от Студио „Театрална шапка“. Миа е детски учител, актьор и приложник. Цвети е артист – музикант /група Евентуално/, автор на песни, актьор, а в сферата на приложните дейности е известна като Цветоплети. И двете имат богат опит в работата с деца.

Продължителност: 45мин.
Препоръчителна възраст: над 2 години
Вход за дете с придружител: 20 лв.
Вход за второ дете / втори родител: 8лв

Детайли

Дата:
25 януари, 2020
Час:
11:00 - 11:45
Стойност:
8лв. – 20лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Студио „Театрална шапка“
Уебсайт:
https://www.facebook.com/teatralna.shapka/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.