Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Пукет винаги е актуален

22 май, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
19.05.22 puket

Безкрайни плажни ивици, горещ пясък, жарко слънце – Пукет не е само това! Това е място на което освен че ще си починеш в някой уникален хотел ще можеш да опиташ традиционната кухня и да пробваш страшно много екзотични плодове (моля внимавайте с дориана)! Тук може да посетиш и уникални плажове, в който са снимани едни от най-известните филми – “Плажът” с Леонардо Ди Каприо и Джеймс Бонд. Също така ако никога не си яздил слон може да го направиш, а ако не те е страх може и да влезеш в клетка с жив тигър и да го хванеш за опашката – кога друг път ще се случи това? Ако обичаш нощният живот – защо да не посетиш някое кабаре с ladyboy show или посетиш пинг-понг шоу! А може би искаш да посетиш някой Будистки храм и да се потопиш в културният живот на Кралството …. Това са част от нещата, които може да направиш там.

Ако искаш да се потопиш в един невероятен разказ за едно приключение за уникална природа, слънчеви плажове и много усмивки и добро настроение, продължило над 30 дни, макар и с 3 посещения – това е събитието за теб :)

Представя: Иван Кръстев

Детайли

Дата:
22 май, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели