Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Куиз за пътешественици: Празниците по света

21 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7.00лв.

Броени минути преди да се хвърлим в декември, да напълним шаран, да натупаме с пръчка по-възрастните за здраве и да ни се паднат шест бебета и учението от баниците на всички лели, ви каним да разгледаме как отбелязват различните хора по света техните специални дни.


Куиз за пътешественици в края на ноември е посветен на традициите и ритуалите, които правят света едновременно много подобно и съвсем различно място.

Съберете приятели и се състезавайте срещу други отбори за слава и награди. Ако нямате отбор, можете да се включите в такъв на място.

Ще има снимки, песни, филми, логика, въображение, адреналин, вълнуващи обрати и страхотни факти, които ще запомните за цял живот и с които години наред ще можете да запълвате моментите на неловко мълчание.

Кръговете са:
1 кръгза бързина
2 кръгвъпроси multiple choice (затворени въпроси)
3 кръготворени въпроси
4 кръгпо-трудни въпроси за повече точки

Куизът е отборна игра, а максимумът играчи в един отбор е 5.

Моля запазете билетите за целия ви отбор в една поръчка, за да се ориентираме колко са предварително сформираните отбори.

Участниците, които закупят 1 индивидуален билет, ще бъдат групирани произволно с други такива, защото какво по-хубаво от това да срещнеш нови приятели, докато разсъждавате заедно в коя ли държава хората замерят бъдещата младоженка с умрели риби.

Детайли

Дата:
21 ноември, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Quiz Company Team
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели