Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Куиз за пътешественици: Празниците по света

21 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7лв.

Броени минути преди да се хвърлим в декември, да напълним шаран, да натупаме с пръчка по-възрастните за здраве и да ни се паднат шест бебета и учението от баниците на всички лели, ви каним да разгледаме как отбелязват различните хора по света техните специални дни.


Куиз за пътешественици в края на ноември е посветен на традициите и ритуалите, които правят света едновременно много подобно и съвсем различно място.

Съберете приятели и се състезавайте срещу други отбори за слава и награди. Ако нямате отбор, можете да се включите в такъв на място.

Ще има снимки, песни, филми, логика, въображение, адреналин, вълнуващи обрати и страхотни факти, които ще запомните за цял живот и с които години наред ще можете да запълвате моментите на неловко мълчание.

Кръговете са:
1 кръгза бързина
2 кръгвъпроси multiple choice (затворени въпроси)
3 кръготворени въпроси
4 кръгпо-трудни въпроси за повече точки

Куизът е отборна игра, а максимумът играчи в един отбор е 5.

Моля запазете билетите за целия ви отбор в една поръчка, за да се ориентираме колко са предварително сформираните отбори.

Участниците, които закупят 1 индивидуален билет, ще бъдат групирани произволно с други такива, защото какво по-хубаво от това да срещнеш нови приятели, докато разсъждавате заедно в коя ли държава хората замерят бъдещата младоженка с умрели риби.

Детайли

Дата:
21 ноември, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Quiz Company Team
Уебсайт:
https://www.facebook.com/QuizCompanyTeam/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.