Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

The Goodiepal Equation – приключенска прожекция, концерт, дискусия

28 януари, 2018 в 18:00 - 21:00

8лв.

Shangri Live и Moderni Kanuuna представят:

The Goodiepal Equation – приключенска прожекция
71 минути, Финландия, режисьор Sami Sänpäkkilä

The Goodiepal Equation (2017)

+ Goodiepal & Pals – концерт

+ Флориан Демирев – встъпление към събитието

Да се прибереш от Англия с колело и на стоп: интервю с Флориан Демирев

=== === ===

В края на лятото на 2017-та Флориан Демирев прави неочаквано вело и автостоп пътешествие от Англия до България. Стопирайки в Унгария, малко преди сръбската граница, той се запознава с Пал – фарьорец, щур, възпитан, любопитен и пътуващ с малко сгъваемо колело. Следва една приятелска двучасова разходка в аварийната лента под звездното небе, която остава отпечатък в приключението и на двамата. В Сърбия те се разделят, но остават в контакт. В последствие Флориан разбира, че се е запознал със самия Goodiepal – една комплексна и неузнаваема личност, която може да впечатли и вдъхнови всеки.

Оказва се, че за Пал (Kristian Parl Bjørn Vester ) има документален филм, който описва неговите пътувания със собственоръчно направения му кабинен велосипед, с който той обикаля Европа и захранва своя лаптоп по време на изпълненията си. Да, Пал е DJ, но не само това. В последствие неговия велосипед и притежания стават част от експозицията на националния музей на Дания. Днес заедно със своята група Goodiepal & Pals, той доброволно помага на мигранти и бездомници в Белград.

Пал една сложна персона, за която самият режисьор на филма The Goodiepal Equation ( прожектиран вече в цял свят ) казва:
„Въпреки, че се самоопределя за човека на новото хилядолетие, за повечето от нас той остава отвъд разбирането и въображението. Начинът, по който той се справя с проблемите, е основната причина, заради която реших да направя този филм.“

ДАТА: 28 януари 2018
МЯСТО: Клуб на пътешественика
БИЛЕТИ: 8 лева* ( билетът включва прожекция на документалния филм за впечатляващия фарьорски странник, DJ, активист, трикстер, милионер и човек на новото хилядолетие – Goodiepal; концерт на групата Goodiepal & Pals; встъпление от българския друмник Флориан Демирев, спал в храстите в Англия и в тоалетна в Германия, почти изяден от мечка в Алпите. )
БЛАГОТВОРИТЕЛНО СЪБИТИЕ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – http://bilet.bg/bg/events/the-goodiepal-equation-projekcia-koncert-diskusia/173
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието (въведи код)
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
Билети не се продават на входа в деня на събитието

* Приходите от билети директно се използват за подкрепа на студуващите и гладуващи бездомници и мигранти в Белград, където Goodiepal & Pals и доброволстват от началото на зимата.

Детайли

Дата:
28 януари, 2018
Час:
18:00 - 21:00
Стойност:
8лв.
Уебсайт:
https://goo.gl/NGT8uw

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.