Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

The Goodiepal Equation – приключенска прожекция, концерт, дискусия

28 януари, 2018 в 18:00 - 21:00

8.00лв.

Shangri Live и Moderni Kanuuna представят:

The Goodiepal Equation – приключенска прожекция
71 минути, Финландия, режисьор Sami Sänpäkkilä

The Goodiepal Equation (2017)

+ Goodiepal & Pals – концерт

+ Флориан Демирев – встъпление към събитието

Да се прибереш от Англия с колело и на стоп: интервю с Флориан Демирев

=== === ===

В края на лятото на 2017-та Флориан Демирев прави неочаквано вело и автостоп пътешествие от Англия до България. Стопирайки в Унгария, малко преди сръбската граница, той се запознава с Пал – фарьорец, щур, възпитан, любопитен и пътуващ с малко сгъваемо колело. Следва една приятелска двучасова разходка в аварийната лента под звездното небе, която остава отпечатък в приключението и на двамата. В Сърбия те се разделят, но остават в контакт. В последствие Флориан разбира, че се е запознал със самия Goodiepal – една комплексна и неузнаваема личност, която може да впечатли и вдъхнови всеки.

Оказва се, че за Пал (Kristian Parl Bjørn Vester ) има документален филм, който описва неговите пътувания със собственоръчно направения му кабинен велосипед, с който той обикаля Европа и захранва своя лаптоп по време на изпълненията си. Да, Пал е DJ, но не само това. В последствие неговия велосипед и притежания стават част от експозицията на националния музей на Дания. Днес заедно със своята група Goodiepal & Pals, той доброволно помага на мигранти и бездомници в Белград.

Пал една сложна персона, за която самият режисьор на филма The Goodiepal Equation ( прожектиран вече в цял свят ) казва:
„Въпреки, че се самоопределя за човека на новото хилядолетие, за повечето от нас той остава отвъд разбирането и въображението. Начинът, по който той се справя с проблемите, е основната причина, заради която реших да направя този филм.“

ДАТА: 28 януари 2018
МЯСТО: Клуб на пътешественика
БИЛЕТИ: 8 лева* ( билетът включва прожекция на документалния филм за впечатляващия фарьорски странник, DJ, активист, трикстер, милионер и човек на новото хилядолетие – Goodiepal; концерт на групата Goodiepal & Pals; встъпление от българския друмник Флориан Демирев, спал в храстите в Англия и в тоалетна в Германия, почти изяден от мечка в Алпите. )
БЛАГОТВОРИТЕЛНО СЪБИТИЕ С ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – http://bilet.bg/bg/events/the-goodiepal-equation-projekcia-koncert-diskusia/173
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието (въведи код)
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
Билети не се продават на входа в деня на събитието

* Приходите от билети директно се използват за подкрепа на студуващите и гладуващи бездомници и мигранти в Белград, където Goodiepal & Pals и доброволстват от началото на зимата.

Детайли

Дата:
28 януари, 2018
Час:
18:00 - 21:00
Стойност:
8.00лв.
Уебсайт:
https://goo.gl/NGT8uw

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели