Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Вертикално пътуване“ в Малайзия и Тайланд

23 март, 2022 в 19:30 - 21:30

10лв.

В най-стария град в Малайзия Христо попада в една скрита ъндърграунд общност от артисти, музиканти, философи и поети. Остава няколко месеца в сърцето на Мелака като през деня дава колела под наем, а вечер се потапя в живота и душите на местните чудаци.  Всичко това става на ул. Хармония, където в рамките на 50 метра има храмове от всички религии и хора от цял свят.

Гостът ни нарича този тип пътуване, в което се сливаш с местните и потъваш в техния живот – „вертикално“, за разлика от „хоризонталното“, което той определя като пътуване от точка А до точка Б.

Христо използва Мелака и като база разглеждане на останалата част на Малайзия и обикаля основни точки като столицата Куала Лумпур, о. Пенанг, о. Лангауи и местни села. Пътува и до Северен Тайланд, където също попада в една вълшебна културна общност в тайно селце, за което ще научите на самата презентация.

Представя: Христо Щерев

Присъствен билет: 10 лв /в цената е включена напитка – чай масала/

Детайли

Дата:
23 март, 2022
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
10лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.