Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Вертикално пътуване” в Малайзия и Тайланд

23 март, 2022 в 19:30 - 21:30

10.00лв.

В най-стария град в Малайзия Христо попада в една скрита ъндърграунд общност от артисти, музиканти, философи и поети. Остава няколко месеца в сърцето на Мелака като през деня дава колела под наем, а вечер се потапя в живота и душите на местните чудаци. Всичко това става на ул. Хармония, където в рамките на 50 метра има храмове от всички религии и хора от цял свят.

Гостът ни нарича този тип пътуване, в което се сливаш с местните и потъваш в техния живот – “вертикално”, за разлика от “хоризонталното”, което той определя като пътуване от точка А до точка Б.

Христо използва Мелака и като база разглеждане на останалата част на Малайзия и обикаля основни точки като столицата Куала Лумпур, о. Пенанг, о. Лангауи и местни села. Пътува и до Северен Тайланд, където също попада в една вълшебна културна общност в тайно селце, за което ще научите на самата презентация.

Представя: Христо Щерев

Присъствен билет: 10 лв /в цената е включена напитка – чай масала/

Details

Date:
23 март, 2022
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
10.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели