Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Виетнам, с привкус на Камбоджа/Сингапур – по работа, но не само

25 юни, 2019 в 19:30 - 21:30

7.5лв.

Събитията , които ми се случиха март месец за пореден път ми показаха, че в животът най-яките неща се случват неочаквано, докато си кроиш други планове. Или пък може би всичко, което правим, правейки го, ни показва правилните посоки.

Моето посещение във Виетнам за един месец беше част от програма за предприемачи “Entrepreneur in residence” и имах възможността да работя с местни организации, както и в свободното си време да обикалям. Животът ми там беше приятна симбиоза на местожителство и туризъм, която ми позволи да се докосна до живота на местните от близо.

Камбоджа беше наистина кратко приключение, но остави дълбока емоция – ще ви разкажа повече за няколко организации, чиито истории си струва да бъдат. А Сингапур – кратка спирка при приятели на път към вкъщи.

Ще се радвам да споделя повече за своето пътуване и най-вече да ви разкажа за хората и човешките истории, които направиха моето пътешествие незабравимо.

 

Представя: Елена Николова

Детайли

Дата:
25 юни, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.5лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.