Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Йога пътеводител за Бали

18 юли, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Специално за йоги пътешествениците! Ако търсите къде да се отдадете на йога това събитие ще е точно за вас!

Досега никога не сме представяли този популярен Индонезийски остров изцяло като йога дестинация, затова се радваме, че Петя Георгиева, автор на блога Flowing Yogi, ще сподели с нас нейното едномесечно йога приключение в Бали.

Пътуването на Петя е изцяло продиктувано от любовта към йога и търсенето на начини да задълбочи практиката си.  Нейният маршрут проследява локациите на различните йога студия на острова. В рамките на месец, тя посещава над 60 йога практики в 9 йога студия в 4 града.

Фокус на презентацията ще бъдат градовете Убуд, Санур, Семиняк и Чангу. Петя ще сподели и за срещата си с лечителката Уаян, станала популярна покрай Елизабет Гилбърт и нейната автобиографична книга „Яж, моли се и обичай“.

Между йога класовете, Петя успява да отскочи и до Нуса Пенида – екзотичен и непопулярен остров, на който няма йога студия, но си заслужава да му се отдели внимание.

Дори и да не изберете Бали за вашето йога пътешествие, съветите на Петя, вероятно ще ви бъдат полезни при организирането на йога пътуване, независимо от дестинацията.

Очакваме ви на 18 юли от 19:30 ч.

Намасте!

Детайли

Дата:
18 юли, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.