Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Йога пътеводител за Бали

18 юли, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Специално за йоги пътешествениците! Ако търсите къде да се отдадете на йога това събитие ще е точно за вас!

Досега никога не сме представяли този популярен Индонезийски остров изцяло като йога дестинация, затова се радваме, че Петя Георгиева, автор на блога Flowing Yogi, ще сподели с нас нейното едномесечно йога приключение в Бали.

Пътуването на Петя е изцяло продиктувано от любовта към йога и търсенето на начини да задълбочи практиката си. Нейният маршрут проследява локациите на различните йога студия на острова. В рамките на месец, тя посещава над 60 йога практики в 9 йога студия в 4 града.

Фокус на презентацията ще бъдат градовете Убуд, Санур, Семиняк и Чангу. Петя ще сподели и за срещата си с лечителката Уаян, станала популярна покрай Елизабет Гилбърт и нейната автобиографична книга „Яж, моли се и обичай“.

Между йога класовете, Петя успява да отскочи и до Нуса Пенида – екзотичен и непопулярен остров, на който няма йога студия, но си заслужава да му се отдели внимание.

Дори и да не изберете Бали за вашето йога пътешествие, съветите на Петя, вероятно ще ви бъдат полезни при организирането на йога пътуване, независимо от дестинацията.

Очакваме ви на 18 юли от 19:30 ч.

Намасте!

Details

Date:
18 юли, 2018
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели