Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Непознатият зелен Рай на Европа – Азорските острови

24 юли, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
Azores

Чували ли сте за девет вулканични острова, част от Португалия, някъде в Атлантическия океан?

Преди пет години Бистра не беше. Днес, Азорските острови са една от най-любимите ѝ дестинации и добре че са снимките, за да си припомня, че такова място наистина съществува, а не е мечта или сън. Не, няма бели пясъчни плажове, има безброй варианти на зеленото и благодарност към природата, че ти позволява да си натрапник сред съвършени картини.

От гледна точка на Крум Азорите са няколко малки парчета земя, захвърлени някъде там в Атлантика. Почти неизвестни в България, толкова добре пазена тайна, че на картите на Европа липсва, защото са далеч от континенталната суша. Ние обаче ги намерихме, със зеленото навсякъде, с многото крави, ананаси, чаени плантации, вулкани и езера, в кратерите им. Само туристи не намерихме почти, така че да си знаете, има рай и то само за вас.

С разлика от две седмици двамата посетихме Азорите. Бистра е тази, която не познава географията. Крум не само я познава, но я владее почти до съвършенство (чак я преподава). Ще забъркат коктейл от две различни гледни точки, обединени от възхищение към природата и любов към приключения.

Как да стигнем до Европейските Хаваи, къде да спим, кой завой си струва да сбъркаме, за да попаднем на гледки, в които няма грешки, кои са най-местата, а дали всички не са такива са малка част от темите, за които ще си говорим.

Представят: Бистра и Крум

Детайли

Дата:
24 юли, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели