Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Непознатият зелен Рай на Европа – Азорските острови

24 юли, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
Azores

Чували ли сте за девет вулканични острова, част от Португалия, някъде в Атлантическия океан?

Преди пет години Бистра не беше. Днес, Азорските острови са една от най-любимите ѝ дестинации и добре че са снимките, за да си припомня, че такова място наистина съществува, а не е мечта или сън. Не, няма бели пясъчни плажове, има безброй варианти на зеленото и благодарност към природата, че ти позволява да си натрапник сред съвършени картини.

От гледна точка на Крум Азорите са няколко малки парчета земя, захвърлени някъде там в Атлантика. Почти неизвестни в България, толкова добре пазена тайна, че на картите на Европа липсва, защото са далеч от континенталната суша. Ние обаче ги намерихме, със зеленото навсякъде, с многото крави, ананаси, чаени плантации, вулкани и езера, в кратерите им. Само туристи не намерихме почти, така че да си знаете, има рай и то само за вас.

С разлика от две седмици двамата посетихме Азорите. Бистра е тази, която не познава географията. Крум не само я познава, но я владее почти до съвършенство (чак я преподава). Ще забъркат коктейл от две различни гледни точки, обединени от възхищение към природата и любов към приключения.

Как да стигнем до Европейските Хаваи, къде да спим, кой завой си струва да сбъркаме, за да попаднем на гледки, в които няма грешки, кои са най-местата, а дали всички не са такива са малка част от темите, за които ще си говорим.

Представят: Бистра и Крум

Детайли

Дата:
24 юли, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.