Въпроси & Отговори

Често задавани въпроси

Какво е клуб на пътешественика?

Клуб на пътешественика е пространство в центъра на София, в което споделяме и се вдъхновяваме от пътуванията, големия свят и неговите обитатели. Основно споделяме знания и опит, а също така спомени и преживявания, събрани от пътя.

Какви събития се организират?

Основният формат на събития са разказите за пътувания, близки и далечни дестинации из целия свят! Освен това провеждаме географски и пътешественически куизове, кино, семинари и обучения, както и частни и корпоративни събития.

Какво е работното време на клуба?

Клубът работи, когато има събитие. За повече информация, моля, вижте календара ни.

Как мога да наема залата за частно или корпоративно събитие?

Може да направите запитване на hello(at)travellersclub.bg

Въпрос 1: Как мога да се присъединя към "Клуб на пътешественика"?

За да станете член на “Клуб на пътешественика”, посетете нашия уебсайт и навигирайте до раздела “Регистрация”. Следвайте инструкциите за попълване на регистрационната форма и след като завършите процеса, ще получите потвърждение за членство.

Каква е цената на членството в клуба?

Членството в “Клуб на пътешественика” е безплатно. Ние вярваме, че всеки трябва да има възможност да се включи и сподели своите пътешествия и истории с нашата общност.

Как мога да науча за предстоящите събития и активности на клуба?

За да научите за предстоящите събития и активности на клуба, посетете раздела “Събития” на нашия уебсайт. Там ще намерите календар с датите и описанията на всички предстоящи събития, както и информация за начини на участие.

Как мога да споделя своите пътешествени истории с другите членове на клуба?

Можете да споделите своите пътешествени истории, снимки и преживявания с другите членове на клуба, като използвате функцията за “Публикуване” на нашия уебсайт. Просто влезте в профила си и следвайте стъпките, за да създадете и споделите свои материали.

Как мога да се свържа с "Клуб на пътешественика" за допълнителни въпроси или информация?

За да се свържете с нас, използвайте формата за контакт, който се намира в раздела “Свържете се с нас” на уебсайта ни. Ще се радваме да ви помогнем и да отговорим на всички вашите въпроси.