Услуги

Верни на първоначалната идея, клубът функционира вече над девет години, намира се на ул. Сердика 19, като идеята премина през много етапи на развитие, претърпя някои изменения, но запази първоначалния дух.

Ето с какво може да ти бъде полезен той!

 • Клуб на пътешественика
  Заповядай на пътешественически мероприятия, следи ги в нашия календар и заявявай присъствието предварително със съобщение във Facebook, на travellersclub.bg@gmail.comили на телефон +359 882 292 877.
 • Клуб на пътешественика
  Разкажи самият ТИ, за последното ти преживяване по света! Изпрати ни съобщение с кратко описание на пътешествието и ние ще се свържем с теб.
 • Клуб на пътешественика
  Пусни заявка за клубна сбирка. Клубните сбирки са тематични срещи, в които по нечия заявка за дестинация (държава, регион или дълъг маршрут), се събираме хора, които са били там и такива, които планират да посетят мястото. По време на срещата обсъждаме дестинацията – места, специфика, евентуални проблеми, интересни истории и др.
 • Клуб на пътешественика
  Имаш възможност да участваш в различни образователни курсове, както в клуба, така и на терен. Следи курсовете в нашия календар.
 • Клуб на пътешественика
  Открий книга от библиотеката – Книгите от нашата библиотека могат да бъдат четени на място в тиха и спокойна атмосфера.

Как можеш да ни подрекпиш?

 • Клуб на пътешественика
  Като си закупиш билет за някое от нашите събития. В момента провеждаме събитията при лимитиран брой посетители, като пускаме и онлайн живо излънчване за хората, които нямат възможност да дойдат на място.
 • Клуб на пътешественика
  Чрез дарение в myPOS или PayPal. Твоята подкрепа е важна за нас. Ние сме просто ентусиасти, правейки всичко с много желание и ограничени ресурси. Всяко дарение спомага Клуб на Пътешественика да продължи да съществува и да радва верните фенове.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Публикувай коментар