Библиотека

Писането и четенето е неизбежна част от живот на всеки един пътешественик, ето защо в клуба се помещава първата пътешественическа библиотека.

Нашата библиотека в все още млада, но в постоянен растеж, тя помещава художествени и описателни издания на български и чуждестранни автори свързани с различни теми от света на един пътешественик.

В тиха и спокойна атмосфера

Книгите от нашата библиотека могат да бъдат четени в клуба, на тиха и спокойна атмосфера.

Библиотеката в Клуба на Пътешественика е едно уникално и вдъхновяващо пространство, създадено за всички любители на пътешествията и откриването на нови хоризонти. Това е истински рай за тези, които обичат да се потапят в приключенски истории, да се научат за различни култури и да открият неизвестни светове.

Нашият каталог на книги включва широка гама от заглавия, свързани с пътешествия, откриване на нови дестинации, исторически разкази, културни атласи и много други. Библиотеката предоставя възможност за членовете на клуба да се насладят на часове на четене и изучаване на интересни материали.

Завършете своето пътешествие като се потопите в морето от информация и истории, които сме събрали за вас. Нека вдъхновението от тези книги ви насочи към следващото ви приключение и ви помогне да създадете свои собствени незабравими истории от пътуванията си.

В клуба разполагаме и с широк набор от пътни и физико-географски карти на България и света, които предоставяме за ксерокопиране.