Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Писателница: разговор с авторката на ,,Извън капана” Невена Богданова

22 октомври, 2022 в 16:00 - 19:00

Писателница празнува своя ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН… !!! 🤩2️⃣❤️
За да направи октомврийското събитие още по-специално, Писателница покани една любима тяхна писателка – Невена Богданова, която ще представи своя дебютен роман – ,,Извън капана”. Повече за написването му, за историята в него и за самата авторка ще може да разберете на 22.10.2022 от 16:00 ч. в Клуб на пътешественика. Местата са ограничени, а записването става чрез лично съобщение на страницата на Писателница.
Очакваме Ви! 🤍🤍✍️

За новодошлите – КОИ СА ПИСАТЕЛНИЦА
Писателница е общество за обичащите да пишат, за момента единствено по рода си в България. Събитията ни се провеждат веднъж в месеца, като на всяка среща представяме по две теми и предизвикваме участниците с упражнения по творческо писане, обвързани с темите на събитието. Понякога остава време и за споделяне на лично творчество, така че ако имате желание да представите ваша творба или част от такава, можете да я донесете. 😉
Няма възрастово ограничение, няма да ви съдим и критикуваме, основната ни цел е да си прекараме добре и да споделим любовта си към писането в една предразполагаща и приемаща творческа среда.

Детайли

Дата:
22 октомври, 2022
Час:
16:00 - 19:00
Категории за Събитие:
,

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Място за срещи на съмишленици и приятели