Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Тайван в 6 дни – История, Архитектура, Храна

14 октомври, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Незабравимият Тайван – така бих го представила, защото остави трайна следа в сърцето и спомените ми. Шест дни, които ми се сториха като цяла вечност, от която не исках да изляза. Времето там сякаш бе спряло, за да можем да се насладим изцяло на това прекрасно преживяване.

Обикновено, когато мислим да посетим Азия, Тайван не е пъвата дестинация, която идва на ум. И все пак, този толкова непознат за нас остров се оказа “виновникът” за едно вкусно, красиво и приятно приключение през Тайпей, Хуалиен, Каошиюнг и Тайнан – старата столица на Китайската република. Нощни пазари, храна, която никога не си опитвал и невроятното усещане за спокойствие и уют.

Заповядайте да се разходим заедно из природата, да разгледаме архитектурата, да разберем историята и да открием някои от специалитетите на считания за кулинарната столица на Азия – Тайпей.

Представя: Мариана Кефсизова

Детайли

Дата:
14 октомври, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели