Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Тайван в 6 дни – История, Архитектура, Храна

14 октомври, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Незабравимият Тайван – така бих го представила, защото остави трайна следа в сърцето и спомените ми. Шест дни, които ми се сториха като цяла вечност, от която не исках да изляза. Времето там сякаш бе спряло, за да можем да се насладим изцяло на това прекрасно преживяване.

Обикновено, когато мислим да посетим Азия, Тайван не е пъвата дестинация, която идва на ум. И все пак, този толкова непознат за нас остров се оказа “виновникът” за едно вкусно, красиво и приятно приключение през Тайпей, Хуалиен, Каошиюнг и Тайнан – старата столица на Китайската република. Нощни пазари, храна, която никога не си опитвал и невроятното усещане за спокойствие и уют.

Заповядайте да се разходим заедно из природата, да разгледаме архитектурата, да разберем историята и да открием някои от специалитетите на считания за кулинарната столица на Азия – Тайпей.

Представя: Мариана Кефсизова

Details

Date:
14 октомври, 2019
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели