Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Из Източна Африка – от офиса в големия град до горилите в планината

13 януари, 2022 в 19:30 - 21:00

9.00лв.

Добри и Ий Линг прекарват шест седмици в Кения, Танзания и Уганда през септември и октомври 2021. Три седмици са дигитални номади и работят дистанционно от големи градове и плажове на океана. Другите три седмици се отдават на пътешестване през природни красоти и човешки селища – от шумни и оживени градове до малки племенни селца.

Голяма част от пътя си минават по земя с публичен транспорт и така успяват да видят много по-добре местния живот. Престоят в големите градове пък им показва, че Африка вече хич не е безпреспективиният континент, обречен на вечна мизерия, а един развиващ се с бързи темпове регион, където живеят хора решени да бъдат наравно с развитите страни.

По време на сафари в Кения имат късмета да срещнат петте големи обитателя на саваната само в рамките на един ден, а срещата им със семейство планински горили в горите на Уганда ще остане спомен за цял живот. Потапяйки се в местния живот научават за игрите и ежедневието на децата там. Не липсват и по-туристически места, като например известните плажове на Занзибар, където Добри се гмурка сред кораловите рифове на метри от частен остров собственост на Бил Гейтс.

Представя: Добромир Петров

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално кафе, чай масала, вино, бира и др./

Детайли

Дата:
13 януари, 2022
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели