Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Из Източна Африка – от офиса в големия град до горилите в планината

13 януари, 2022 в 19:30 - 21:00

9лв.

Добри и Ий Линг прекарват шест седмици в Кения, Танзания и Уганда през септември и октомври 2021. Три седмици са дигитални номади и работят дистанционно от големи градове и плажове на океана. Другите три седмици се отдават на пътешестване през природни красоти и човешки селища – от шумни и оживени градове до малки племенни селца.

Голяма част от пътя си минават по земя с публичен транспорт и така успяват да видят много по-добре местния живот. Престоят в големите градове пък им показва, че Африка вече хич не е безпреспективиният континент, обречен на вечна мизерия, а един развиващ се с бързи темпове регион, където живеят хора решени да бъдат наравно с развитите страни.

По време на сафари в Кения имат късмета да срещнат петте големи обитателя на саваната само в рамките на един ден, а срещата им със семейство планински горили в горите на Уганда ще остане спомен за цял живот. Потапяйки се в местния живот научават за игрите и ежедневието на децата там. Не липсват и по-туристически места, като например известните плажове на Занзибар, където Добри се гмурка сред кораловите рифове на метри от частен остров собственост на Бил Гейтс.

Представя: Добромир Петров

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално кафе, чай масала, вино, бира и др./

Детайли

Дата:
13 януари, 2022
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.