Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Индийска сватба в Непал

17 май, 2021 в 19:30 - 21:00

9.00лв.

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.

Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.

Вход: 9 лв /в цената е включена напитка по избор/

 

Заслужава ли си да биеш път до Непал само за една сватба?

Днешната ни презентаторка Диана Чавдарова е един от малкото туристи, които посещават два пъти Непал, без кракът й да стъпи на Хималаите (?!).

Когато за първи път отива там, бива поканена на сватбата на свой приятел индиец, която ще се осъществи една година по-късно. Цялата история от запознанството с Вишал, през получаването на поканата за неговата сватба, стигането до нея и самите дни на ритуали и празненства е материал за цял индийски сериал.

По време на презентацията обаче, Диана ще ни разкаже само епизода със самата сватба. Магични ритуали, пищни празненства, раздаване на подаръци и пари на гостите, безброй цветя, огрмно количество феноменално вкусна храна, много люто и много хималайски чай, рисуване с къна, приказно красиви сарита, безсънни нощи, песни и танци…

Това е разказ за една история сякаш извадена от приказките на Шехерезада. Какво е чуството и вниманието, което получаваш, бивайки най-важният гост от всичките 1500 – ще разберете на 17-ти май.

Повечето от вас вече познават днешната ни презентаторка. Диана Чавдарова вече няколко пъти ни гостува със своя разказ за 53-дневно околосветско пътешествие, което прави веднага след като губи работата си. Цялото пътешествие е описала в книга, която ще може да закупите на място в клуба, или да я поръчате от нашия сайт. Индийската сватба, за която ще разкаже не е част от това пътешествие.

Details

Date:
17 май, 2021
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
9.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели