Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Индийска сватба в Непал

17 май, 2021 в 19:30 - 21:00

9лв.

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.

Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.

Вход: 9 лв /в цената е включена напитка по избор/

 

Заслужава ли си да биеш път до Непал само за една сватба?

Днешната ни презентаторка Диана Чавдарова е един от малкото туристи, които посещават два пъти Непал, без кракът й да стъпи на Хималаите (?!).

Когато за първи път отива там, бива поканена на сватбата на свой приятел индиец, която ще се осъществи една година по-късно. Цялата история от запознанството с Вишал, през получаването на поканата за неговата сватба, стигането до нея и самите дни на ритуали и празненства е материал за цял индийски сериал.

По време на презентацията обаче, Диана ще ни разкаже само епизода със самата сватба. Магични ритуали, пищни празненства, раздаване на подаръци и пари на гостите, безброй цветя, огрмно количество феноменално вкусна храна, много люто и много хималайски чай, рисуване с къна, приказно красиви сарита, безсънни нощи, песни и танци…

Това е разказ за една история сякаш извадена от приказките на Шехерезада. Какво е чуството и вниманието, което получаваш, бивайки най-важният гост от всичките 1500 – ще разберете на 17-ти май.

Повечето от вас вече познават днешната ни презентаторка. Диана Чавдарова вече няколко пъти ни гостува със своя разказ за 53-дневно околосветско пътешествие, което прави веднага след като губи работата си. Цялото пътешествие е описала в книга, която ще може да закупите на място в клуба, или да я поръчате от нашия сайт. Индийската сватба, за която ще разкаже не е част от това пътешествие.

Детайли

Дата:
17 май, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.