Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Япония и Вековната гора от филмът Принцеса Мононоке

24 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Това лято сбъднах една от детските си мечти – Да посетя Япония и да се гмурна в безкрайната зеленина на вечноживата гора от анимационият филм на Студио Гибли – Принцеса Мононоке. Елате и ще ви разкажа всичко за тримесечното си пътуване от Остров Якушима до Токио.
Забавни истории, чудновати персонажи и незабравими гледки – това ще са главните акценти на вечерта. И освен тях ще споделя know-how за пътуване в ”една от няй-скъпите държави на света” и как можем да си позволим всичко, ако пътуваме разумно.
Елате ако се интересувате от източна култура, и по-точно – храна и напитки. Ще ви разкажа защо всички японци вечерят в ресторанти и защо нямат готварски печки удома.
А за тези от вас, които са мислили да преподават Английски език в страната на изгряващото слънце ще дам подробно обяснение как аз намерих порграма, която ми предостави възможността да бъда учител за месец без да имам паспорт от англоезична държава. И то напълно легално.
Сърф на златните плажове около град Фукуока и гмуркане в тропическите води на остров Якушима. Голу истории от топлите извори бликащи между камеснития плаж и необятната джунгла и как релаксирахме под звездите слушайки разкази за горски духове от местните старейшини.
Ще се опитам да събера всички тези истории в една приятна вечер подплътена с автентична музика, която слушат добрите хора качващи стопаджии между мегаполисите.

Представя: Александър Георгиев

Детайли

Дата:
24 февруари, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели