Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Късо кино в Клуб на пътешественика

16 март, 2018 в 19:00 - 21:00

7.00лв.

Кинематограф отново гостува в Клуб на пътешественика!

Пътешественикът по душа, Ивайло Дончев отново ще бъде водещ на събитието и ще представи специално подбрана селекция от късометражни филми. Гостите на събитието са добре дошли да се включат в дискусията и играта накрая, което може да предопредели селекцията от филми за следващото събитие на Кинематограф в Клуб на пътешественика.

Всички гости на събитието получават специален код за достъп до сайта на Кинематограф, откъдето може да разгледат селекцията и да почерпят допълнително информация за филмите.

А ето и анонса на водещия:

Изпращаме зимата, на която без друго нямахме възможността да се насладим достатъчно. Затова пък в Клуб на пътешественика ще се пренесем на север – в суровите Норвегия, Финландия и о-в Скай. Ямайка и Чад ще компенсират за по-топлолюбивите: сюрреалистичната красота на севера срещу причудливите изненади на юга. Ще се запознаем с любопитните избори на не по-малко любопитни герои. Акцент на събитието ще бъде заснетият в Непал филм на Атанас Куцев, „Истинско щастие“.

Детайли

Дата:
16 март, 2018
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.00лв.
Уебсайт:
http://kinematograf.bg/events/sofia

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.