Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Късо кино в Клуб на пътешественика

16 март, 2018 в 19:00 - 21:00

7.00лв.

Кинематограф отново гостува в Клуб на пътешественика!

Пътешественикът по душа, Ивайло Дончев отново ще бъде водещ на събитието и ще представи специално подбрана селекция от късометражни филми. Гостите на събитието са добре дошли да се включат в дискусията и играта накрая, което може да предопредели селекцията от филми за следващото събитие на Кинематограф в Клуб на пътешественика.

Всички гости на събитието получават специален код за достъп до сайта на Кинематограф, откъдето може да разгледат селекцията и да почерпят допълнително информация за филмите.

А ето и анонса на водещия:

Изпращаме зимата, на която без друго нямахме възможността да се насладим достатъчно. Затова пък в Клуб на пътешественика ще се пренесем на север – в суровите Норвегия, Финландия и о-в Скай. Ямайка и Чад ще компенсират за по-топлолюбивите: сюрреалистичната красота на севера срещу причудливите изненади на юга. Ще се запознаем с любопитните избори на не по-малко любопитни герои. Акцент на събитието ще бъде заснетият в Непал филм на Атанас Куцев, „Истинско щастие”.

Details

Date:
16 март, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.00лв.
Website:
http://kinematograf.bg/events/sofia

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели