Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Върхове и приключения на три континента

21 януари, 2020 в 19:00 - 21:00

10.00лв.

Събитието се провежда в подкрепа на Експедиция „Гранитни бастиони – Гренландия 2020“.
bg.helpkarma.com/help/631572551156

 

В тази планинарска вечер СК Монтис ще ви разкажем за приключенията ни на три континента –Европа, Азия и Южна Америка. Зимата е в разгара си и ние ще ви отнесем към високи снежни върхове в Алпите ,Памир,Тян Шан и Андите Кордилера Роял.

Стартираме с едно изкачване в Алпите на Валентино и Дидо на стената на Пиц Бадиле. Приключението на двама приятели , изминали стотици километри на стоп през три държави в Алпите . Маршрутът Касин по северната стена на Пиц Бадиле и красивата Игла Дибона. Неочаквани преживявания – на косъм от смъртa.

Пренасяме се към Матерхорн и Траверс на Лицкам История за Пълнолуние на 4000 метра в обятията на Матерхорн и 10 хиляди крачки по епичния ръб на Лискам със Тони Башев И Александър Зафиров.

От Алпите Марта и Марин ни пренасят в Приключението Боливия – 4000 км през Андите до Амазонската джунгла
Разказ за ендомесечно приключение из сюрреалистичните пейзажи и цветни лагуни на високопланинското плато Алтиплано, през Кордилера Реал и изкачването на Уайна Потоси (6088 м), до най – голямата биоразнообразна защитена зона на планетата – национален парк Мадиди.

И ето че идва ред на Азия.
Пламена и Григор цени разкажат как се изкачва седемхилядника Хан Тенгри в планината Тян Шан ,а пък Веско Валентинов ще ни покаже как се спуска седемхилядника Ленин със ски по северната му стена.

Каним ви на една истинска приключенска вечер в която да ви отнесем в различни кътчета на земята и да разкажем за дълго чакани мечти и тяхното осъществяване, за приятелството по пътя към върха.

 

Представят: членовете на Спортен клуб Монтис

Details

Date:
21 януари, 2020
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
10.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Спортен клуб Монтис
Phone
0894922014
Email
info@extremezone.bg
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели