Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Винено пътешествие „Мозел – замъци и изби“

1 март, 2019 в 19:00 - 22:00

5лв. – 20лв.

Ще ви представим виненото лице на Мозел. От The Wine Inside и Via Vino ще ни покажат и разкажат защо този регион с почти отвесни лозя, разположени над стръмните хълмове край живописните замъци по поречието на р. Мозел и притока ѝ Заар, е признат за дом на едни от най-качествените вина от Kраля на лозята – Ризлинга. Каква е философията на малките семейни изби, известни с безкомпромисното качество на своите вина.

Кои са местата, които не трябва да бъдат пропуснати от винения пътешественик – изби и живописни градчетата в Германия, Франция и Люксембург?

И ако сме успели да запалим интереса ви, ще разберете как можете да се присъедините към членовете на Винения клуб на The Wine Inside, които ще посетят Мозел от 1 до 5 май за един незабравим винен тур. А тези от вас, които са най-нетърпеливи да предвкусят емоциите на това винено пътешествие, ще могат и да дегустират вината на 5 от избите, които ще бъдат част от винения ни тур – Welter Organic Wines, Stairs’n Roses, VOLS Winery, Deutschherrenhof Winery и Domaines Vinsmoselle.

Представят: Ивайло Катерски от Via Vino и Николай Паунов от The Wine Inside.

Билети за презентация: 5 лв. (включва разказ в снимки)
Билети за презентация с дегустация: 20 лв. (включва разказ в снимки, дегустация на 6 специално подбрани вина от Мозел + занаятчийски хляб + вода)

Детайли

Дата:
1 март, 2019
Час:
19:00 - 22:00
Стойност:
5лв. – 20лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

THE WINE INSIDE
Уебсайт:
https://www.thewineinside.com/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.