Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Винено пътешествие „Мозел – замъци и изби“

1 март, 2019 в 19:00 - 22:00

5.00лв. – 20.00лв.

Ще ви представим виненото лице на Мозел. От The Wine Inside и Via Vino ще ни покажат и разкажат защо този регион с почти отвесни лозя, разположени над стръмните хълмове край живописните замъци по поречието на р. Мозел и притока ѝ Заар, е признат за дом на едни от най-качествените вина от Kраля на лозята – Ризлинга. Каква е философията на малките семейни изби, известни с безкомпромисното качество на своите вина.

Кои са местата, които не трябва да бъдат пропуснати от винения пътешественик – изби и живописни градчетата в Германия, Франция и Люксембург?

И ако сме успели да запалим интереса ви, ще разберете как можете да се присъедините към членовете на Винения клуб на The Wine Inside, които ще посетят Мозел от 1 до 5 май за един незабравим винен тур. А тези от вас, които са най-нетърпеливи да предвкусят емоциите на това винено пътешествие, ще могат и да дегустират вината на 5 от избите, които ще бъдат част от винения ни тур – Welter Organic Wines, Stairs’n Roses, VOLS Winery, Deutschherrenhof Winery и Domaines Vinsmoselle.

Представят: Ивайло Катерски от Via Vino и Николай Паунов от The Wine Inside.

Билети за презентация: 5 лв. (включва разказ в снимки)
Билети за презентация с дегустация: 20 лв. (включва разказ в снимки, дегустация на 6 специално подбрани вина от Мозел + занаятчийски хляб + вода)

Details

Date:
1 март, 2019
Time:
19:00 - 22:00
Cost:
5.00лв. – 20.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

THE WINE INSIDE
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели