Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

С ограничен бюджет в града на неограничените възможности – Ню Йорк!

19 септември, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Можем ли отидем в Америка сами, с ограничени средства, много планове и още повече мечти? Ще ви разкажа как се роди лудата ни идея да направим меден месец в Ню Йорк и къде посрещнах рожденият си ден. Колко трудно е да идеш до супермаркета пеша и колко вида бекон продават там. На къде гледа Статуята на Свободата, къде видяхме български документи и живеят ли животните от филма Мадагаскар в зоопарка наистина. Можеш ли да обиколиш града пеша, какво се случва когато влезеш в километрично задръстване и на какъв светофар пресичат нюйоркчани. Кои са амишите, голям ли е Белият дом и колко забавна може да е една екскурзия до Вашингтон почти изцяло на мандарин.

Сред весели снимки и още по-весели разкази ще ви дам практични насоки как да си намерите най-евтините самолетни билети, къде да търсите квартира, как да ползвате купони и как да планувате цяло американско пътуване с български бюджет :)

Представя: Деница Георгиева

Детайли

Дата:
19 септември, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.