Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Нова Зеландия – 3 седмици с автомобил в земята на хобитите

19 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

„Цялата Нова Зеландия е един голям Хобитън!“ ни каза Джо – местен, който специално дойде да седне на нашата маса, когато забеляза, че сме туристи. Така той се опита да опише красотата на своята държава. И беше прав – живописни гледки, вулкани, планини, гейзери, фиорди, непознати култури – всичко това, а и много други, събрано в 2 от най-отдалечените острови на планетата.

Може би единственият начин да се посетят всички кътчета на Нова Зеландия е човек да разполага с неограничено време и неограничен бюджет. Но всеки успял да се докосне до разнообразието и приключенията, които тази далечна държава предлага, може да се счита за късметлия. Страна известна с националния си спорт ръгби, маорската култура, пейзажите си и…овцете!

Заповядайте, за да се опитаме да ви потопим в едно приключение и заедно да пропътуваме пътят от Окланд до Куинстаун по суша и вода! Ще посетим една от най-активните геотермични зони в
света, ще видим фиорди и затихнали вулкани, ще се разходим покрай глечери, а може да забележим дори и кашалоти!

Очакваме ви!

Представя: Петър Бозаджиев

Детайли

Дата:
19 февруари, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.