Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Разходка по отвесните скали на Фарьорските острови

11 септември, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Вулканични острови с криволичещи пътища през мостове и подводни тунели, където отвесни скали “слизат” рязко в океана, където човек може да опъне хавлия на плажа със ситен черен пясък или да се изгуби из зелените поля, само докато не се обърне и не зърне някоя свободно бродеща овца. Това са Фарьорските острови.

Никога не бях чувал за тях, докато не заживях в Дания, където е нормално, заради историята, човек да срещне хора от Фарьорските острови. Разположени в северната част на Атлантическия океан, най-лесният начин да се стигне до там е с полет на местната авиокомпания Atlantic Airways.

Заповядайте на едно фотографско пътешествие из тази далечна северна страна, където ще обиколим реки и водопади, зелени поля и високи скали, ще видим много птици и овце по пътя, както и ще се срещнем с местните общества и създаденото от човека там.

Представя: Боян Михайлов

Детайли

Дата:
11 септември, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели