Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Зимно българско кино

17 декември, 2021 в 19:00 - 21:00

10.00лв.

Тази година ще отбележим идващата зима с откриване на сезона на късото кино в Клуб на пътешественика. Подготвили сме специална селекция от 4 неизлъчвани досега филми. Всичките български и на зимна тематика. Изключително разнообразни, динамични и дори опасни, във филмите ще има много сняг, гледки, адреналин и уникални човешки истории.

За да бъде преживяването още по-задушевно и ароматно, домакините ще почерпят всеки гост на събитието с безплатен чай “Масала”.

Освен прожекция на 4-те филма, на събитието ще гостуват и авторите на филмите Стоил Димитров и Тихомир Лазаров, които ще разкажат за предизвикателствата да се снима в екстремни природни условия. Ще има кратка дискусия и възможност за публиката да задава въпроси.

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

Присъствен билет: 10 лв /комплиемнт от заведението – чай масала/

Details

Date:
17 декември, 2021
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
10.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Кинематограф
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели