Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Зимно българско кино

17 декември, 2021 в 19:00 - 21:00

10лв.

Тази година ще отбележим идващата зима с откриване на сезона на късото кино в Клуб на пътешественика. Подготвили сме специална селекция от 4 неизлъчвани досега филми. Всичките български и на зимна тематика. Изключително разнообразни, динамични и дори опасни, във филмите ще има много сняг, гледки, адреналин и уникални човешки истории.

За да бъде преживяването още по-задушевно и ароматно, домакините ще почерпят всеки гост на събитието с безплатен чай „Масала“.

Освен прожекция на 4-те филма, на събитието ще гостуват и авторите на филмите Стоил Димитров и Тихомир Лазаров, които ще разкажат за предизвикателствата да се снима в екстремни природни условия. Ще има кратка дискусия и възможност за публиката да задава въпроси.

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

Присъствен билет: 10 лв /комплиемнт от заведението – чай масала/

Детайли

Дата:
17 декември, 2021
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
10лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Кинематограф
Уебсайт:
kinematograf.bg

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.