Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Западна Австралия – от хубаво на все по-хубаво

4 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Обмисляли ли сте пътуване до Австралия? Да?
А щатът Западна Австралия бил ли е част от плановете ви? Ако да – браво!

Ако не – не сте единствени. Според последните статистики, Западна Австралия привлича само ~11% от международните туристи в Австралия, въпреки че се разпростира на 1/3 от целия континент.

Ние мислим, че това е грехота. Възползвайки се от майчинството на Биси, заедно с 6-месечния ни син Стоян, ние прекарахме ~2.5 месеца в Австралия, от които посветихме над 2 седмици на Западна Австралия. Въпреки това, този щат е необятен и за 16 дни успяхме да открием само една малка част от това, което може да предложи – все пак, надяваме се, представителна извадка и добро въведение.
Ще се радваме да си поговорим за (и не само):
– Пърт и Фриймантъл: Заможната столицата на щата и неговото артистично сърце, където живее около 80% от населението
– Остров Ротнест: Макар и името да не е особено благозвучно, този малък остров предлага много, включително е дом на куоката – най-щастливото животно на света*
– Маргарет Ривър: Как да не ти хареса? Първокласно вино – да. Крафт бири – да. Гурме храна – да. Диви плажове, на някои от които спокойно си плуват скатове – да. Сърф култура – да. Население, което уверено се радва на всичко това – да!!!
– Олбани и Денмарк: Тези две малки градчета в югозападния край на щата много добре синтезират Западна Австралия за нас – изолирано (но не съвсем), прекрасно вино и свежа местна храна, страхотни плажове и природа, дружелюбни хора
Заповядайте, за да разберете защо след нашето 4.5-месечно околосветско пътуване единодушно сме съгласни, че Западна Австралия е регионът, към който искаме да се върнем най-скоро. Въпреки че пътуването ни беше преди точно 1 година, през ноември 2018-та, все още въздишаме по прекрасните ни спомени от там.
* Може би…
Представят: Биси и Любо

Детайли

Дата:
4 ноември, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.