Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Азорските острови – На края на Света, в средата на Атлантика

16 септември, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Пътешествието ми до „Края на света“, беше мечтано от дълго време, но се осъществи през септември 2018. За Ponta Delgada се заговори, когато се запознах с моя бъдещ съпруг.

Той искаше да ме заведе на „Края на света“, и там да се оженим. Подписахме в България, но след години все пак стигнахме до този зелен рай на Европа, зелен рай на Земята! Едно преживяване, което ще помним винаги. Емоция за цял един живот. А, да стигнеш до там е просто. Трябват ти само приключенски дух, свободно време, лична карта
и малко средства.

Азорските острови са все още едно запазено, зелено кътче с плантации за чай, ананаси, пъпеши, грозде, житни култури, а също така и с ферми, в които се отглеждат крави. Те гледат много крави и произвеждат много вкусно сирене (най-известното като марка е São Jorge).

А в океана около островите могат да се наблюдават китове, делфини, костенурки… Искам пак да се върнем там и да обиколим всичките острови, още и още, и да се потопим, отново, в необятната им красота и спокойствие, а ти?!

Заповядай в „Клуб на Пътешественика“, за да споделя с теб и най-малките, но изумителни подробности за това магично място.

Представя: Мария Николова

Детайли

Дата:
16 септември, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели