Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Тайланд е такъв, какъвто си го направиш…

14 септември, 2019 в 19:00 - 22:00

Диана и Димо Стоянови ще ни разкажат за едно не много кратко и много шарено пътуване. Две седмици са си доста време, през което ако имаш желание, смелост и приключенски дух, можеш да преживееш островната част на Тайланд по уникален начин. На повече от 14 острова можеш да видиш големи варани, слонове, маймуни ( много маймуни), уникални музикални инструменти, скрити в джунглата от миризми, екзотични лица и впечатляващи храмови постройки и комплекси.

В онази част на света хората със сигурност знаят как да се бият, как да се смеят, как да се обличат и събличат, как да се хранят, как да готвят и как да разцепват кокос с мачете, как да карат лодка, как да рисуват и как да посрещат гости от всички краища на света.

През последните години тази дестинация се превърна в мечтана за много хора, но и в много, много популярна с плажните гледки, палмите, белия пясък и безкрайното синьо. Така е, има много от това, но истински ценното в този край е културата и невероятната палитра от физиономии и емоции, които Кралство Тайланд може да ви предостави.

Понеже, не ме разбирайте погрешно, но плаж и тук си имаме…..затова елате да ви разкажем за едно далечно, зелено и много вкусно място, където е вечно лято.

ПРОГРАМА:

19 часа: Откриване на изложба със снимки и представяне на събитието*
* Ако харесате някоя от снимките ще можете да я откупите срещу дарение в полза на фондация “Прегърни ме” и ще спомогнете за изграждането на арт галерия за деца.

19:30 : Видео от пътуването и презентация със снимки ( 1 час )

 

Представят: Диана и Димо Стоянови

ВХОД СВОБОДЕН!

Details

Date:
14 септември, 2019
Time:
19:00 - 22:00
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Място за срещи на съмишленици и приятели