Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Едно момиче с раница из Филипини

27 март, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

В първия месец на 2019 направих второто ми дълго соло пътуване. Това беше почивка от всекидневните ми 1001 задачки и приключение, за което мечтаех от много време. В момент, в който напуснах втора работа в рамките на два месеца, реших, че е време да действам.
След кратко четене по форумите на сравнения между Филипини и Индонезия (където и вече бях ходила два пъти) се спрях на Филипини. Причината – плажовете са по-хубави за сметка на храната, която в случая реших, че е по-малко важна. И така към края на ноевмри си взех билети за 2-ри януари . Посетих Палаван, Себу, Камигин, Шаргао и Манила. В Шаргао останах десет дни, в които живях със семейство и доброволствах в местна огранизация. Бих искала да ви разкажа за тези места и да ви дам полезна информация (ако сте се запътили натам), както и най-важното – да ви убедя в това колко качествено се пътува самостоятелно!

Здравейте,
Казвам се Виолета и съм посетила 64 страни на 6 континента (скоро ги преброих за първи път). От малка единствената мечта, която помня да съм имала, е да обиколя Земното кълбо. Освен пътуванията, които правя за удоволствие, 3 години и половина работих като тур лидър на групи по света. Тази работа и лудата ми глава ми позволиха за кратко време да посетя повече места, отколкото много хора успяват да видят за цял живот, което ме кара да се чувствам наистина голяма късметлийка. Ако дойдете да се запознаем, ще се радвам да отговоря и на въпроси извън темата за Филипини (ако мога, разбира се).

https://vijmag.bg/people/gid-violeta-lazarova

Ще ви очаквам на 27/03/2019 в 19:00 в Клуба на пътешественика!

Представя: Виолета Лазарова

Детайли

Дата:
27 март, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.