Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

На гости на 100 милионното Виетнамско семейство

26 март, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Моята едномесечна авантюра във Виетнам започна без план, след което се разви с промяна в плановете, пак без план, после със солиден план и накрая заминах и пътешествах без абсолютно никакъв план. В крайна сметка направих това, което американците не можаха през 60-те и 70-те години, а именно – да превзема Севера. Разбира се, без танкове, пехота и оръжия – моите „оръжия“ бяха самолет, колело, мотор, лодка, автобус, влак, кола, мини бус и дори мини-мини бус :) Ще ви разкажа за моето епично приключение от Южен Виетнам до най-Северната точка на границата с Китай. Приключение с много тежки километри, страхотни ястия, невероятни хора и забележителности! Пъстри цветове, усмивки навсякъде, малки боси и полуголи деца по средата на пътя, крави, патки, плъхове, гъски и всякакви пътни опасности, са само част от предизвикателствата и атмосферата по пътя на север. Виетнам определено надмина очакванията ми и в много ситуации ме остави безмълвен. Научих много ценна информация и с удоволствие ще я споделя на всеки желаещ да опознае или посети тази страхотна страна.
 

Виетнам е един различен свят и е истинско предизвикателство да се обясни или опише атмосферата и начина на живот. Макар и за кратко, ще се постарая да ви пренеса там, за да изживеем заедно приказката наречена Виетнам.

Представя: Михаил Матиков

Детайли

Дата:
26 март, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.