Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Кубински страсти под и над вода

31 март, 2020 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Линк към видео запис от събитието:

Във връзка с обявеното извънредно положение и превенция на разпространението на Covid-19, събитието ще се проведе при празна зала. Участниците закупили билет ще получат достъп до висококачествен видеозапис. Заявка за билети можете да направите от формата в долната част на страницата.

 

Всички сте чували истории за Куба, за режима, за революцията, за девствената красота, но дали сте чували за живота под водата? Защо решихме точно Куба?
Повечето хора отиват заради салсата, рома, пурите, Хавана, културата, Варадеро…а ние заради срещата с десетки акули, диви крокодили и още безброй много огромни риби. Обиколили сме много места по света и спокойно можем да кажем без преувеличение, че нареждаме гмуркането в Куба като част от нашите топ 3!
Вълнуващо е да си на толкова диво и девствено място, а още по-вълнуващо е да знаеш, че си част от първите българи потопили се в дълбините на “Градините на кралицата”. След седмица прекарана под водата, успяхме и ние да си минем по реда – с горепосочените..напълно заслужаващи славата си – пури, ром, салса, културни и исторически забележителност.

Куба все още е запазила автентичния си дух и в рамките на час и половина, ще имаме удоволствието да споделим нашите емоции както под вода, така и над водата. Ще ви разкажем за Хавана и за чудно красивите градчета Сиенфуегос, Тринидад, както и за отдалечените и закътани плажове на Кайо Санта Мария. А накрая, за “капак” ще ви разкажем как по пътя за България се озовахме в Панама и прекарахме три чудно пъстри дни в столицата Панама сити. Очакваме ви :)

Представят: Силвия Атанасова и Евлоги Бирбочуков

 

https://vimeo.com/402458850

Details

Date:
31 март, 2020
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели