Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Леки и бързи: Ком-Емине 2020 (предварителна среща)

10 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

На Годишна среща Ком-Емине 2019 анонсирахме старирането на проекта “Леки и бързи: Ком-Емине 2020”. Целта е да съберем група от минимум 6 души, планинари и непрофесионални бегачи, които желаят да изминат маршрута по билото на Стара планина за по-малко от 11 дни. Групата ще бъде тренирана и всеки участник ще има възможността да получи професионална консултация от Калоян Пейчев – Кофе. Кофето е професионален планински водач, екстремен скиор, планински бегач и първият човек, направил Голямото Е (1300км по маршрутите Е3, Е4 и Е8) за по-малко от 1 месец.

Тренировките за скоростното преминаване на Ком-Емине започват още през месец февруари, като задължителното минимално изискуемо ниво към участниците е да могат да избягат 10км към датата на записването си. От февруари до август ще се провеждат ежемесечни тренировки с Калоян Пейчев и всеки участник ще получи персонален план за индивидуални тренировки и съвети за оптимално хранене според нуждите си. Целта на предварителните тренировки е всеки участник да влезе в достатъчно добра форма, така че да може да се справи с предизвикателството Ком-Емине и това да му донесе удоволствие от спорта сред природата (а не болка и мъчения).

Преминаването по Ком-Емине “Леки и бързи 2020” ще стартира в края на месец август. За безопасното преминаване на групата ще отговарят професионалните планински водачи Калоян Пейчев и Живко Момчев (автор на “Пътеводител Ком-Емине”). Живко Момчев ще бъде основно ангажиран с логистиката на групата и снабдяването със свежа и балансирана храна, чисти дрехи и екипировка за участниците на всички места за почивка по време на скоростното преминаване.

Това приключение е за вас, ако:
– желаете да изпробвате силите си;
– не сте уверени, че ще се справите с толкова голямо предизвикателство сами;
– мечтаете за Ком-Емине, но нямате 21 свободни дни;
– не желаете да носите тежка раница от хижа до хижа по маршрута;
– искате да направите нещо различно, което ще ви помогне да се чувствате по-живи и по-силни.

Повече информация за програмата и плана за участие можете да получите от предварителната ни среща, която ще се проведе в Клуб на пътешественика – София, ул. Сердика 19, на 10 февруари от 19:30 часа.

Повече информация и записвания:

https://oilaripi.com/club/2020/01/16/kom-emine-leki-barzi/
club@oilaripi.com
0882292877

Детайли

Дата:
10 февруари, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Oilaripi Trekking Association
View Организатор Website

Място за срещи на съмишленици и приятели