Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК: От Сингапур през Тунис до Мексико

13 октомври, 2021 в 19:30 - 21:00

9.00лв.

Той отново е тук!

Преди две години на сцената на Клуб на пътешественика излезе Иван Кръстев, за да разкаже за неговите пътувания до Тайланд. Имаме удоволствието да го посрещнем отново, като този път той е подготвил още по-мащабен и интригуващ разказ!

Очаква ви един невероятен микс от много емоции и интересни приключения, събрани в 9 разказа от 4 континента! Какво по-хубаво от това на веднъж да посетите толкова много места и плажувате на приказните плажове на Тайланд или да се озовете в клетката на жив тигър, да се разхождате във футуристичният Сингапур или да усещате следобедната магия на Ориента в Истанбул, a защо не и да изживеете едно щуро посещение в Кайро и да се опитате да разгадаеш тайните на Пирамидите или Сфинксът!? Но това не е всичко – очакват ви и топлите пясъци на Сахара и едни много дружелюбни камили, както и кристалните води на Карибското крайбрежие и сблъсък с древните цивилизации на маите в Мексико!

На представянето ще имате възможността да закупите и книгата „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“, която Иван издаде съвсем наскоро!

Няма как да устоиш на изкушението да не разбереш какво още те очаква в този уникален разказ, към които е Иван е добавил и богат снимков материал! До тогава може да следвате приключенията му в Profession Traveller / Професия пътешественик.

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.

Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално колумбийско кафе, чай масала, домашна лимонада, крафт бири и др./

Details

Date:
13 октомври, 2021
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
9.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели