Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК: От Сингапур през Тунис до Мексико

13 октомври, 2021 в 19:30 - 21:00

9лв.

Той отново е тук!

Преди две години на сцената на Клуб на пътешественика излезе Иван Кръстев, за да разкаже за неговите пътувания до Тайланд. Имаме удоволствието да го посрещнем отново, като този път той е подготвил още по-мащабен и интригуващ разказ!

Очаква ви един невероятен микс от много емоции и интересни приключения, събрани в 9 разказа от 4 континента! Какво по-хубаво от това на веднъж да посетите толкова много места и  плажувате на приказните плажове на Тайланд или да се озовете в клетката на жив тигър, да се разхождате във футуристичният Сингапур или да усещате следобедната магия на Ориента в Истанбул, a защо не и да изживеете едно щуро посещение в Кайро и да се опитате да разгадаеш тайните на Пирамидите или Сфинксът!? Но това не е всичко – очакват ви и топлите пясъци на Сахара и едни много дружелюбни камили, както и кристалните води на Карибското крайбрежие и сблъсък с древните цивилизации на маите в Мексико!

На представянето ще имате възможността да закупите и книгата „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“, която Иван издаде съвсем наскоро!

Няма как да устоиш на изкушението да не разбереш какво още те очаква в този уникален разказ, към които е Иван е добавил и богат снимков материал! До тогава може да следвате приключенията му в Profession Traveller / Професия пътешественик.

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.

Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално колумбийско кафе, чай масала, домашна лимонада, крафт бири и др./

Детайли

Дата:
13 октомври, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.