Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Път към сърцето – историята на Христо Атанасов

26 януари, 2018 в 19:00 - 21:00

Има пътища, които водят към красиви оазиси в пустинята, към необятния космос или дълбоки пещери в недрата на Земята.

Но има и един автентичен път към сърцето, по който тръгва нашия гост преди 25 години. Път към сърцето на десетки животи, които се срещат с него и намират това, което други не успяват да им дадат.

Това е Христо Атанасов – носител на наградата ‘Достоен българин’ за 2007 г., авантюрист, благодетел и човек с невероятна история.

На 26 януари в “Клуб на пътешественика” Христо ще подбере най-интересните моменти от живота си и ще разкаже за пътуванията си, срещите с хора и мечтите си.

Oт 25 години великотърновският бизнесмен Христо Атанасов помага на деца и младежи, изпаднали в нужда. През комуната му в търновското село Леденик са преминали десетки млади хора, на които той е подал ръка. Някои от тях са поели протегната длан, вслушали са се в съвета на своя благодетел и днес имат свой дом, семейство и работа. Никога не пропускат да се отбият при чичо Христо, за да му кажат колко са му признателни и колко много го обичат. Нашенският Жан Валжан през 2007 г. бе удостоен със званието „Достоен българин”. Да се снимат с него на опашка тогава се редяха министри и депутати. Днес той отдавна е забравен и е затънал в дългове. Твърди обаче,че докато диша и живее, няма да се откаже от каузата си.

МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 26 януари 2018
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:00 ч.
БЛАГОТВОРИТЕЛНО СЪБИТИЕ
Клуб на пътешественика не събира вход за събитието. По своя преценка и желание гостите на клуба могат да направят финансово дарение или да подпомогнат каузата на Христо Атанасов по друг начин.

Детайли

Дата:
26 януари, 2018
Час:
19:00 - 21:00
Уебсайт:
https://goo.gl/p9cM3h

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Място за срещи на съмишленици и приятели