Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

В търсене на рая. Част 2: Тайван

28 април, 2021 в 19:30 - 21:00

5.00лв.

“Каним ви да присъствате на събитието Международна Младежка Седмица в Република Китай (Тайван) и да преживеете автентичността на културата и живота на тайванците […] Избран сте и да бъдете наш международен гост на честванията по случай 100 години от създаването на нашата република.”

Това писмо намира Христо в пощата си преди време. Следва едно незабравимо лято в Тайван, където той живее с местно семейство и се запознава с 250 младежи от 125 държави, включително и някои известни личности. Една случайна среща обаче го изкарва от местаната му тайванска рутина и го отвежда на незабравимо мотоприключение из тайните кътчета на екзотичната островна държава. Точно след 7 години Христо се завръща в Република Китай (Тайван) – този път за да мине интензивно обучение за будистки монах в най-големия им манастир.

Приключенията на Христо в азиатската страна са пресъздадени и в неговия роман “В търсене на рая”. Издава го сам (покрай локдауните) и може да се поръча само от страничката на самата книга: https://www.facebook.com/SearchingForParadize/

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе на живо БЕЗПЛАТНО чрез Facebook Live в страницата на Клуб на Пътешественика, като зрителите ще имат възможност да задават въпроси и да участват в дискусия в края.
В случай, че желаете да подкрепите съществуването на Клуб на Пътешественика, може да го направите като си закупите билет от линка по-долу или чрез PayPal.

Детайли

Дата:
28 април, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
5.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Онлайн

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели