Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

В търсене на рая. Част 2: Тайван

28 април, 2021 в 19:30 - 21:00

5лв.

„Каним ви да присъствате на събитието Международна Младежка Седмица в Република Китай (Тайван) и да преживеете автентичността на културата и живота на тайванците […] Избран сте и да бъдете наш международен гост на честванията по случай 100 години от създаването на нашата република.“

Това писмо намира Христо в пощата си преди време. Следва едно незабравимо лято в Тайван, където той живее с местно семейство и се запознава с 250 младежи от 125 държави, включително и някои известни личности. Една случайна среща обаче го изкарва от местаната му тайванска рутина и го отвежда на незабравимо мотоприключение из тайните кътчета на екзотичната островна държава. Точно след 7 години Христо се завръща в Република Китай (Тайван) – този път за да мине интензивно обучение за будистки монах в най-големия им манастир.

Приключенията на Христо в азиатската страна са пресъздадени и в неговия роман „В търсене на рая“. Издава го сам (покрай локдауните) и може да се поръча само от страничката на самата книга: https://www.facebook.com/SearchingForParadize/

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе на живо БЕЗПЛАТНО чрез Facebook Live в страницата на Клуб на Пътешественика, като зрителите ще имат възможност да задават въпроси и да участват в дискусия в края.
В случай, че желаете да подкрепите съществуването на Клуб на Пътешественика, може да го направите като си закупите билет от линка по-долу или чрез PayPal.

Детайли

Дата:
28 април, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
5лв.
Категория за Събитие:

Място

Онлайн

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.