Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

В търсене на рая. Част 1: Виетнам

21 април, 2021 в 19:30 - 21:00

5лв.

Христо заминава за Ханой по голям международен проект. Целта е да се слее с доброволците от Европа и местните общности, в които те работят, за да напише доклад за тях. Срока – около месец. През седмицата Христо работи в Ханой, а уикендите пътува из Северен Виетнам.

Първо прониква в джунглата и плува в най-голямото планинско езеро: Хо Ба Бе. А след това обикаля залива Халонг и опознава остров Кат Ба сам на две гуми. Но Христо бързо разбира, че освен работата и двудневни приключения, има и нещо друго във Виетнам, което го дърпа, което иска пълно отдаване.

Самоназначава си отпуск и с негова „колежка“ заминават за Централен Виетнам, където обикалят с мотор. Посещават мистичното градче Хой Ан, старата столица Хюе, древните руини Ми Сон и се наслаждават сами на райската лагуна Ланг Ко.

Гледайте презентацията на Христо за Виетнам, за да разберете защо Томас Фаулър възкликва: „Казват, че каквото и да търсиш, ще го намериш тук. Казват, че когато пристигнеш във Виетнам, проумяваш много за няколко минути, но останалото… останалото трябва да се изживее.“

Приключенията на Христо в азиатската страна са пресъздадени и в неговия роман „В търсене на рая“. Издава го сам (покрай локдауните) и може да се поръча само от страничката на самата книга: https://www.facebook.com/SearchingForParadize/

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе на живо БЕЗПЛАТНО чрез Facebook Live в страницата на Клуб на Пътешественика, като зрителите ще имат възможност да задават въпроси и да участват в дискусия в края.

В случай, че желаете да подкрепите съществуването на Клуб на Пътешественика, може да го направите като си закупите билет от линка по-долу или чрез PayPal.

Детайли

Дата:
21 април, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
5лв.
Категория за Събитие:

Място

Онлайн

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.