Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

В търсене на рая. Част 1: Виетнам

21 април, 2021 в 19:30 - 21:00

5.00лв.
В търсене на рая

Христо заминава за Ханой по голям международен проект. Целта е да се слее с доброволците от Европа и местните общности, в които те работят, за да напише доклад за тях. Срока – около месец. През седмицата Христо работи в Ханой, а уикендите пътува из Северен Виетнам.

Първо прониква в джунглата и плува в най-голямото планинско езеро: Хо Ба Бе. А след това обикаля залива Халонг и опознава остров Кат Ба сам на две гуми. Но Христо бързо разбира, че освен работата и двудневни приключения, има и нещо друго във Виетнам, което го дърпа, което иска пълно отдаване.

Самоназначава си отпуск и с негова “колежка” заминават за Централен Виетнам, където обикалят с мотор. Посещават мистичното градче Хой Ан, старата столица Хюе, древните руини Ми Сон и се наслаждават сами на райската лагуна Ланг Ко.

Гледайте презентацията на Христо за Виетнам, за да разберете защо Томас Фаулър възкликва: “Казват, че каквото и да търсиш, ще го намериш тук. Казват, че когато пристигнеш във Виетнам, проумяваш много за няколко минути, но останалото… останалото трябва да се изживее.”

Приключенията на Христо в азиатската страна са пресъздадени и в неговия роман “В търсене на рая”. Издава го сам (покрай локдауните) и може да се поръча само от страничката на самата книга: https://www.facebook.com/SearchingForParadize/

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе на живо БЕЗПЛАТНО чрез Facebook Live в страницата на Клуб на Пътешественика, като зрителите ще имат възможност да задават въпроси и да участват в дискусия в края.

В случай, че желаете да подкрепите съществуването на Клуб на Пътешественика, може да го направите като си закупите билет от линка по-долу или чрез PayPal.

Details

Date:
21 април, 2021
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
5.00лв.
Event Category:

Venue

Онлайн

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели