Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Разходка в сенките на Чернобил

20 май, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

33 години след ужасяващата авария в Чернобилската атомна електрическа централа, заповядайте на една виртуална разходка до самата сцена на драматичните събития от април 1986 г, извън зоната
на комфорт, в пост-апокалиптичния свят на ЧЕРНОБИЛ и забранената 30-километрова зона. Ще видим от първо лице как протича един организиран тур, покриващ всички значими монументи в зоната, запазени през десетилетията и обгърнати от природата, преминаващ през малките селища, секретна военна база на Съветската армия и призрачният Припят, и завършващ с обяд в непосредствена близост до „саркофага“ над останките на злочестия реактор номер 4. Ще видим изоставени сгради, пазещи спомена за една трагедия, прекъснала бита на техните обитатели, и ще разгледаме един погълнат от природата паметник на отминала епоха, запечатал нейните противоречия и очарования.

Екстремно приключение или набираща популярност туристическа атракция е един тур из Забранената зона около Чернобил? Има ли зловещи създания със свръхестествени способности и допълнителни крайници? Какво се случва днес в злополучната атомна електроцентрала, станала нарицателна за поколения източноевропейци? Колко опасна е една радиационна зона и за какво
трябва да внимава един посетител на Зоната?

На тези и други въпроси ще получим отговор от Стоян и Недялко, които ще споделят приключения и впечатления от своето нетрадиционно пътешествие назад във времето и извън обичайното.

Заповядайте!

Детайли

Дата:
20 май, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.