Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Трубадур: През музикалните сцени на Европа, Америка, Азия с Бъни

27 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

10.00лв.
Петър Йорданов или Бъни e човекът, който стои зад проекта “BunyVerse” World Music Traveler.
За някои хора той е познат от групата „Оратница“, а за други – като музикантът в постановките „Калигула“ и „Саломе“. За трети от воденето на дръм съркъли (групово свирене на барабани) и музикални представления за деца. Умело обединявайки вълшебствата на ударните инструменти в една цялостна музикална картина, той наскоро записва и издава и първия си солов албум „BunyVerse”.
Музикант, мулти-инструменталист, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, и др.). Той е и сред основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечният Изток.
Използва перуанския перкусионен инструмент Кахон, модифицирана по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.
Историята му ще ни преведе с музикално летящо килимче до някой от най мащабните музикални фестивали. И срещите с различни уникални музиканти и сцени. От Малайзия, Норвегия, Канарските острови, Русия, Америка и Европа. Ще разберем какво е винаги да имаш на гръб поне един кахон, летяща чиния и тъпан 🙂
Представя: Петър Йорданов (Бъни)
Photo credit: Lora Vasileva

Детайли

Дата:
27 февруари, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
10.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатори

Клуб на пътешественика
“BunyVerse” World Music Traveler

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели