Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Трубадур: През музикалните сцени на Европа, Америка, Азия с Бъни

27 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

10лв.
Петър Йорданов или Бъни e човекът, който стои зад проекта “BunyVerse” World Music Traveler.
 
За някои хора той е познат от групата „Оратница“, а за други – като музикантът в постановките „Калигула“ и „Саломе“. За трети от воденето на дръм съркъли (групово свирене на барабани) и музикални представления за деца. Умело обединявайки вълшебствата на ударните инструменти в една цялостна музикална картина, той наскоро записва и издава и първия си солов албум „BunyVerse”.
 
Музикант, мулти-инструменталист, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, и др.). Той е и сред основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечният Изток.
 
Използва перуанския перкусионен инструмент Кахон, модифицирана по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.
 
Историята му ще ни преведе с музикално летящо килимче до някой от най мащабните музикални фестивали. И срещите с различни уникални музиканти и сцени. От Малайзия, Норвегия, Канарските острови, Русия, Америка и Европа. Ще разберем какво е винаги да имаш на гръб поне един кахон, летяща чиния и тъпан 🙂
 
Представя: Петър Йорданов (Бъни)
 
Photo credit: Lora Vasileva

Детайли

Дата:
27 февруари, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
10лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатори

Клуб на пътешественика
“BunyVerse” World Music Traveler

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.