Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Соло приключение в Азия – да пребориш страховете и стереотипите

4 март, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Да нарамиш раничка, да помахаш за “Чао” и просто да тръгнеш … Звучи нереално, свободолюбиво, шантаво, но пък някак си лесно и доста приятно … само да беше възможно.

 

Така стартира моята първа среща с пътуването сама … чудейки се дали е възможно, безопасно, разумно, финансово постижимо. Последваха още купища въпроси, съпътствани от учудващо много отговори, един след друг по-объркващи, замислящи и зарубеждаващи. Докато един ден моментът беше дошъл … бях ГОТОВА! да спра да се чудя и преживявам само чрез фантазията си, да търся компания, която да дойде с мен, да задавам още въпроси и да позволявам на страха да надделее и на почти всички около мен най-накрая да ме “вразумят”.

 

… така се озовах в Азия – сама, без план, без очаквания, само в компанията на една камера и розовата ми раничка, прилежно натъпкана с 10.5кг дрешки и най най-необходимото. От изкачване на активни вулкани в Индонезия, обикаляне на 2 колела из Северен Тайланд и Виетнам в търсене на храмове, слонове и традиционни селища, през едно непредвидено посещение на местната болница, до скачане от водопади и игри с местните деца във Филипините, пътуването сама е приключението, което не само ме срещна с удивителни хора, култури и случки из голяма част от Североизточна Азия и Непал, но промени изцяло мен и целия ми начин на живот … Как? Ще ти разкажа на 4ти Март :)) Присъедини се за малко хумур в приятна компания, аматьорски, но пък интересни снимки, (надявам се) доза вдъхновение и разбира се полезна информация за това как да си спретнеш раничката и ти и да помахаш за “Чао”.

Представя: Марчела Георгиева

Details

Date:
4 март, 2020
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели