Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Два начина да потънеш в Етиопия

24 януари, 2022 в 19:30 - 21:00

9.00лв.

Етиопия е една от най-предизвикателните африкански дестинации с невероятното съчетание на необикновена природа, наследство на древни цивилизации, запазени първобитни общности и самобитна съвременна култура. Как да опознаем различните й лица?

Цвета и Станислав експериментират с обиколка на страната по традиционния Северен маршрут и с пътуване като „свободни електрони“ до мистичния изток и из териториите на племената в южната част на страната.

В тази среща ще сравняваме предимствата и недостатъците на пътуването с нает ван или с обществен транспорт. Ще обиколим първохристиянските скални църкви, Депресията Данакил и мюсюлмански Харар, ще се наслаждаваме на изобилието от птици по езерата от Голямата рифтова долина, ще надникнем в живота на едни от най-първобитните племена на планетата и ще споделим участие в мисия по християнизирането им, ще разберем може ли да се оцелее на диета от сурово месо и колко добра е етиопската бира. 😊

По време на презентацията може да си купите книгите на Цвета „Богове, маймуни, хора“ (пътеписи от Индия и Шри Ланка), „Пътешествие надолу с главата“ (пътуване из Южна Америка) и „В къщата на Пау Ама“ (Югоизточна Азия).

Представя: Цвета Брестничка

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално кафе, чай масала, вино, бира и др./

Details

Date:
24 януари, 2022
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
9.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели