Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Два начина да потънеш в Етиопия

24 януари, 2022 в 19:30 - 21:00

9лв.

Етиопия е една от най-предизвикателните африкански дестинации с невероятното съчетание на необикновена природа, наследство на древни цивилизации, запазени първобитни общности и самобитна съвременна култура. Как да опознаем различните й лица?

Цвета и Станислав експериментират с обиколка на страната по традиционния Северен маршрут и с пътуване като „свободни електрони“ до мистичния изток и из териториите на племената в южната част на страната.

В тази среща ще сравняваме предимствата и недостатъците на пътуването с нает ван или с обществен транспорт. Ще обиколим първохристиянските скални църкви, Депресията Данакил и мюсюлмански Харар, ще се наслаждаваме на изобилието от птици по езерата от Голямата рифтова долина, ще надникнем в живота на едни от най-първобитните племена на планетата и ще споделим участие в мисия по християнизирането им, ще разберем може ли да се оцелее на диета от сурово месо и колко добра е етиопската бира. 😊

По време на презентацията може да си купите книгите на Цвета „Богове, маймуни, хора“ (пътеписи от Индия и Шри Ланка), „Пътешествие надолу с главата“ (пътуване из Южна Америка) и „В къщата на Пау Ама“ (Югоизточна Азия).

Представя: Цвета Брестничка

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално кафе, чай масала, вино, бира и др./

Детайли

Дата:
24 януари, 2022
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.