Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

С круиз до Рио – животът в открития океан

9 март, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

На 9 и 10 март в Клуб на пътешественика гостува Мартин Кръстев. В две поредни вечери ще чуем историята за едно тримесечно пътуване до Южна Америка. В първата част, на 9 март, ще разберем повече защо Мартин избира да стигне до Рио по вода, при това на борда на голям круизен кораб. А във втората част, на 10 март, ще научим повече за живота в Рио и в Буенос Айрес, където Мартин остава за по-дълго време да живее и да работи.

Когато Мартин се натъква на уникално изгодно предложение за круизни билети от Италия до Бразилия, той решава, че това е възможност, която не може да пропусне. С двама приятели прекарват 16 дни на борда на Costa Pacifica, един малък град със забавления и нови приятелства от цял свят. Сред многото върпоси, на които ще получите отговор са:

С какво се храним и каква е развлекателната програма? Какво представлява един круизен кораб? Големи замърсители и прахосници ли са круизните кораби? Как да не скучаем на толкова дълго пътуване? Как да опитаме възможно най-много от благата на круиза с възможно най-малко средства? Какви обичаи може да очакваме на такова пътуване?

В допълнение на круизните разкази, ще можете да се потопите очарователни кадри и истории от Милано, Генуа, Савона, Марсилия, Барселона, Тенерифе, Ресифе, Масейо, Салвадор и Рио де Жанейро – следвайки пътя на уникалното южноамериканско приключение.

Представя: Мартин Кръстев

Детайли

Дата:
9 март, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.