Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

С круиз до Рио – животът в открития океан

9 март, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

На 9 и 10 март в Клуб на пътешественика гостува Мартин Кръстев. В две поредни вечери ще чуем историята за едно тримесечно пътуване до Южна Америка. В първата част, на 9 март, ще разберем повече защо Мартин избира да стигне до Рио по вода, при това на борда на голям круизен кораб. А във втората част, на 10 март, ще научим повече за живота в Рио и в Буенос Айрес, където Мартин остава за по-дълго време да живее и да работи.

Когато Мартин се натъква на уникално изгодно предложение за круизни билети от Италия до Бразилия, той решава, че това е възможност, която не може да пропусне. С двама приятели прекарват 16 дни на борда на Costa Pacifica, един малък град със забавления и нови приятелства от цял свят. Сред многото върпоси, на които ще получите отговор са:

С какво се храним и каква е развлекателната програма? Какво представлява един круизен кораб? Големи замърсители и прахосници ли са круизните кораби? Как да не скучаем на толкова дълго пътуване? Как да опитаме възможно най-много от благата на круиза с възможно най-малко средства? Какви обичаи може да очакваме на такова пътуване?

В допълнение на круизните разкази, ще можете да се потопите очарователни кадри и истории от Милано, Генуа, Савона, Марсилия, Барселона, Тенерифе, Ресифе, Масейо, Салвадор и Рио де Жанейро – следвайки пътя на уникалното южноамериканско приключение.

Представя: Мартин Кръстев

Details

Date:
9 март, 2020
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели